smartyna 05.04.04, 10:41 Help! Powiecie mi coś o nim? Oprócz tego że mi go polecano nic o nim nie wiem. Proszę o jakieś info... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimienta Re: Dr Robert Adamowicz - IMiD??? 13.04.04, 21:10 Prowadził moja poprzednią ciaże i przyjmował poród na Madalińskiego, gdzie był wtedy ordynatorem. Same dobre doświadczenia, z porodu mam bardzo ciepłe wspomnienia, choc bałam się bardzo. Przy pierwszym naszym spotkaniu wydał mi się dość powściągliwy, ale wrażenie to dość szybko zanikło. Dobry, doświadczony ginekolog - położnik. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lafonte Re: Dr Robert Adamowicz - IMiD??? 22.04.04, 20:47 Potwierdzam, jest moim lekarzem prowadzącym, a trafiłam do niego przypadkiem, bez żadnego płacenia czy polecania - b. profesjonalny i sprawny, choć nie należy do tych, co to się będą rozczulać - raczej "beznamiętny" fachowy typ. Polecam, lafonte Odpowiedz Link Zgłoś
roobaczek Re: Dr Robert Adamowicz - IMiD??? 26.04.04, 08:48 czy pracyje na oddiale czy tylko w Polikilnice? Gdzie przyjmuje - bardzo was prosze podeślijcie jakieś namiary. robaczek Odpowiedz Link Zgłoś
agas30 Re: Dr Robert Adamowicz - IMiD??? 28.04.04, 21:18 witam. ja tez mam bardzo dobre doswiadczenia i polecam. moge podac komorke, ale nie jestem pewna czy aktualna bo nie uzywalam od prawie roku - 602799574. mam jeszcze tel do gabinetu prywatnego w Warszawie - 842 34 73. Jesli masz jakies pytania to pisz na priv - agas30@gazeta.pl PZDR Aga Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: Dr Robert Adamowicz - IMiD??? 26.04.04, 15:56 Nie polecam. Chodziłam do niego prywatnie, bo miałam problemy z zajściem w ciążę. Faszerował mnie hormonami na wszelki wypadek. Udowadniał, że nie mam jajeczkowania na podstawie jednego przestarzałego badania. Oschły typ, nic nie tłumaczył, a kiedy raz go o coś spytałam nie raczył w ogóle odpowiedzić. Żałuję straconego czasu (pół roku) i pieniędzy. Wiem ponad wszelką wątpliwość, że nie miałam problemów z jajeczkowaniem i dziękuję Bogu, że wtedy nie zaszłam w ciążę, bo byłyby pewnie siedmioraczki. Po tych lekach czułam się fatalnie. No, ale może w prowadzeniu ciąży i przyjmowaniu porodów jest bardziej kompetentny. Odpowiedz Link Zgłoś
kikimora Re: Dr Robert Adamowicz - IMiD??? 27.04.04, 23:08 Bardzo dobry fachowiec... prowadzil moje dwie coreczki. Jesli trafi sie trzecia (lub trzeci) tez bede korzystac. Wczesniej mialam kilka zlych doswidczen z innymi Odpowiedz Link Zgłoś
lafonte Re: Dr Robert Adamowicz - IMiD??? 28.04.04, 17:20 Dzindzinka, mam wrażenie, że piszesz o kimś innym. Mam fobię antylekową, wszyscy lekarze sugerowali mi albo jakieś hormony albo przynajmniej witaminy w ciąży "na wszelki wypadek". Dopiero Adamowicz powiedział, że warunkiem hormonów jest wcześniejsze badanie na ich poziom. Przeszłam całą ciążę bez ani jednej pastylki (miałam tylko nospę, w razie gdyby jakieś skurcze). A trzeba przyznać, że nie jestem łatwym przypadkiem, no i przeszłam wcześniej poronienie... (biorąc różne tabletki, które w niczym nie pomogły). Jedyne z czym się zgadzam, to opinia, że Adamowicz jest oschły - faktycznie, ale o wszystkim informuje, wiem dokładnie, co się ze mną dzieje, dlaczego badania, jakie badania, żadnego naciągania na kasę. Prowadzi praktykę domową, ale lepiej skontaktować się z nim w IMiDzie, zobaczyć co to za facet i czy faktycznie jego sposób bycia będzie ci odpowiadał i wtedy spytać o praktykę. przyjmuje w IMIDzie, i ile dobrze pamietam w czwartki. lafonte Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: Dr Robert Adamowicz - IMiD??? 01.05.04, 16:24 Nie, być może miałam pecha. Adamoiwicz robił mi badanie cytohormonalne, które potem inni lekarze wyśmiali i na tej podstawie przepisywał mi leki na owulację. Może dlatego mnie tak potraktował, że polazłam do niego miesiąc po ślubie, po jednej nieudanej próbie zajścia w ciążę. Ja spanikowałam, bo miałam już 32 lata. Poleciła mi go koleżanka, której nie pomógł, ale zachował się uczciwie i nie wyciagał pieniędzy, bo "wina" była po stronie męża. Z tymi lekarzami tak jest, że nie ma nigdy pewności. Odpowiedz Link Zgłoś
agula.75 Re: Dr Robert Adamowicz - IMiD??? 02.05.04, 11:38 Ja tez nie mam milych wspomniec.Trafilam do niego ponad 4 lata temu po poronieniu.nie dosc ze liczyl sobie wtedy 100zl za wizyte to za usg u niego w szpitalu tez musialam placic.wydawalam kupe kasy i kiedy bylam w 12 tygodniu bardzo zle sie poczulam mialam skurcze i wogule bylam przerazona bo wczesniejszą ciaze poronilam zadzwomilam do niego i chcialam przyjechac do szpitala bo mial wtedy dyzur to powiedzial ze nie ma czasu i zebym wieczorem przyjechala prywatnie do jego gabin.gdzie mial tylko fotel gin.i zadnego usg: (((.Wtedy trafilam do dr.Niemoczynskiego dzieki ktoremu urodzil sie Kacperek bo okazalo sie ze ciaza jest powaznie zagrozona.Teraz jestem w ciązy z Juleczka i tez chodze do Niemoczynskiego.Place 100za wizyte ,ma na miejscu usg ktore jest w cenie wizyty,o kazdej porze moge do niego zadzwonic i wogóle jestem b.zadowolona.A o Adamowiczu wolalabym zapomniec.Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
pimienta Re: Dr Robert Adamowicz - IMiD??? 02.05.04, 17:42 No widzicie, ten sam lekarz, a zupełnie różne odczucia. Myślę, że trochę zależy to od naszych oczekiwań wobec lekarza. Co do oschłosci Adamowicza, to moim zdaniem jest ona tylko powierzchowna, gdy przyjechałam rodzić, on już czekał na mnie w szpitalu. Byłam strasznie spanikowana, łzy, trzęsące się kolana itp. On usałował mnie w czoło ))) i powiedział "proszę się nie martwić, zrobimy wszystko, aby poród przebiegł sprawnie, szybko i jak najmniej boleśnie" I tak było, poród wspominamy z mężem jako jedno z najpiękniejszych przeżyć w naszym życiu Odpowiedz Link Zgłoś