Dodaj do ulubionych

cc, który lekarz - Warszawa

17.12.10, 22:49
Witam mam wskazania do cięcia cesarskiego, niestety mój lekarz nie pracuje w żadnym szpitalu. Dlatego szukam takiego z którym możnaby umówić się na zasadzie indywidualnej opieki lekarskiej podczas porodu (wiem, że praktykuje się to w kilku szpitalach w Warszawie). W zasadzie mogłabym mieć to cc za darmo, ale zależy mi na tym żeby wykonał to lekarz który ma na prawdę "dobrą rękę" do takich operacji, bo wiem że różnie można trafić i skutki tego są potem opłakane. Zależy mi na szpitalu państwowym, bo ciąża jest mocno zagrożnona i nie wiem w jakim stanie dziecko będzie po porodzie...Bardzo, bardzo proszę jeśli macie namiary na jakichś lekarzy dobrych w takich operacjach, z którymi można się umówić na opiekę do porodu to podzielcie się, może być na maila, z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • monawk Re: cc, który lekarz - Warszawa 18.12.10, 21:36
      Moja koleżanka miała podpisaną umowę właśnie na planowaną CC z Osóbką-Morawskim. CC odbyło się w św. Zofii.
      Jej opowieść CC jest jak z filmu - cudownego filmu smile
      • sharleyan Re: cc, który lekarz - Warszawa 18.12.10, 22:34
        Tylko że Morawski życzy sobie ponad 4 tys za umówienie się na cc i teraz ma podpisaną umowę ze szpitalem na Inflanckiej.
        • aga.l7 Re: cc, który lekarz - Warszawa 19.12.10, 20:25
          Dzięki wielkie za informacje, kurcze większośc szpitali za taką usługę bierze 2tysiące, 4 to trochę dużo...ale może warto...dzięki jeszcze raz za informacje smile
          • sid8888 Re: cc, który lekarz - Warszawa 19.12.10, 21:26
            ale czy dwa tysiące to cc na życzenie czy ze wskazania lekarskiego? a jeśli ze wskazania to czemu się płaci? jeśli chciałabym mieć cc a ciąża przebiega ok - to co muszę zrobić? no i nie zapłacić tyle co w medicover?
            • aga.l7 Re: cc, który lekarz - Warszawa 19.12.10, 22:04
              To jest taka sama opłata jak np. za położną do porodu, to jest w cenniku niektórych szpitali. Tutaj płacisz za opiekę konkretnego lekarza przy porodzie (sn lub jeśli masz wskazania to cc). Tak jak pisałam ja mam wskazania do cc ale nie chcę żeby wykonył tego zabiegu ktokolwiek, tylko lekarz który jest dobry w cc. Znajomej strasznie spaprali cesarkę i po prostu się boję...Ja bardzo chciałabym rodzic sn ale u mnie nie ma niestety szans...
    • sid8888 Re: cc, który lekarz - Warszawa 20.12.10, 00:19
      czyli opłacenie opieki lekarza podczas porodu jest równoznaczne, że mogę się z nim dogadać aby wykonał cc?
      • aga.l7 Re: cc, który lekarz - Warszawa 20.12.10, 16:52
        Jeśli masz wskazania do cc to tak, jeśli nie masz to możesz pod jego opieką rodzic siłami natury, nie wiem czy któryś lekarz zgodzi się zrobic ci cesarkę jeśli nie masz wskazań, nie mam takich informacji...wiem że takie cesarki robią w prywatnych szpitalach. Mnie interesuje tylko który lekarz ma wprawę i jest dobry w robieniu cc, niestety ale nikt ze znajomych nie moze mi nikogo polecic, dlatego pytam m.in. tutaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka