Dodaj do ulubionych

jury feduni a cc

15.01.11, 11:57
Byłam u niego na wizycie i zrobił na mnie strasznei dobre wrażenie .Miałam w styczniu 2010 cc i on zapytał się mnie jak chce teraz rodzić .Mówię ,że przez cc a on na to ,że nie ma problemu bo w przypadku 1 cc pacjentka ma prawo wyboru 2 porodu .Jak dla mnie brzmi to za pięknie .Spotkałyście się z tym lekarzem , chodzi mi głównie o prowadzenie ciąży i planowanym cc w szpitalu Żelazna .Jak wygląda planowana cesarka w szpitalu Św Zofi
Obserwuj wątek
    • fiszki Re: jury feduni a cc 21.01.11, 10:17
      Pana doktora polecam z całego serca, mimo że od niedawna jest moim lekarzem (od września). Teraz prowadzi moją powikłaną ciążę.
      W kwestii cc się nie wypowiem, ale gdy byłam ostatnio na wizycie, siedząca obok pacjentka mowiła, że robił jej cc, gdy rodziła córeczkę - i widać było, że jest bardzo zadowolona.
      Sami lekarze z Żelaznej mówią o Fedunivovie, że to świetny specjalista z bardzo dużą wiedzą i umiejętnościami
    • kaeira Re: jury feduni a cc 21.01.11, 11:03
      Chyba raczej: Jurij Feduniv...
      Rodziłam w Zofii, bezpośrednio się nie spotkałam, ale slyszalam same rewelacyjne opinie.
      A tu zdjątko:
      www.zyciewarszawy.pl/galeria/88,1,523971.html

Ja akurat starałam się SN po CC, ale z tego co wiem, to w Zofii to owszem decyzja pacjentki, o ile nie ma przeciwwskazań.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka