kasiafalkos 22.04.04, 09:16 Podobno strasznie naciąga pacjentki?Czy to prawda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jkko3 Re: dr Dubrawski -opinie 26.04.04, 08:21 Dobry specjalista ale straszny panikarz, i rzeczywisćie wyciąga forsy ile wlezie Wizyta kosztuje ok. 140 zł. jeżeli cykl wymaga monitorowania i trzeba być u Pana Doktora nawet co 2 dni, za każdym razem każe sobie płącic 140 zł!!!! Poza tym nie toleruje innych badań niz tych zrobionych u niego !!!! Np. poziom hormonów we krwi czy inne które gdzie indziej są o wiele tańsze, ale Pan doktór ich nie uznaje. Generalnie leczyłam się u niego dobrych kilka lat, ok. 6 ale rok temu zmieniłam lekarza i wcale nie żałuję. Podsumowując: NIE POLECEM DR. DUBRAWSKIEGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: dr Dubrawski -opinie 26.04.04, 10:11 Rewelacyjny jeśli chodzi o bezpłodność. Moje dwie przyjaciółki (wg innych lekarzy, a było ich sporo, - przypadki beznadziejne)są dzieki niemu szczęśliwymi mamami. Ceny z kosmosu, ale wg moich przyjaciółek było warto. Pozdrowienia Ligia Odpowiedz Link Zgłoś