Dodaj do ulubionych

GDAŃSK- porodówki

16.02.11, 12:25
Witam wszystkie Mamusiewink
Jestem z Gdańska i zaczynam rozglądać się za szpitalem w którym urodzę moje drugie dziecko. Pierwsze rodziłam w Wojewódzkim, ale było to prawie 8 lat temu, wiec wszystko mogło się zmienić.
Bardzo będę wdzięczna za w miarę świeże Wasze opinie o gdańskich porodówka.
pozdrawiam serdecznie- majowa mamawink

Obserwuj wątek
    • karigi Re: GDAŃSK- porodówki 23.02.11, 08:36
      forum.gazeta.pl/forum/w,588,102788652,121442754,Re_swieze_wiesci_z_Klinicznej.html
      Tu napisałam o Klinicznej... to niestety moje jedyne jak dotąd doświadczenie smile
    • jusiakr Re: GDAŃSK- porodówki 24.02.11, 12:30
      Info z lipca 2010:
      Kliniczna - stosunkowo najłatwiej o znieczulenie, wyremontowane sale, odbierają porodu sn tylko na leżąco, jest możliwość wynajęcia sali poporodowej jednoosobowej lub dwuosobowej, na sale poporodowe mogą wchodzić goście
      Zaspa - nie ma znieczulenia, odwiedziny razem z dzieckiem w osobnej sali, podobno odbierają poród w dowolnej pozycji
      Wojewódzki - jest szansa na znieczulenie, ale mała (wymagana wcześniejsza konsultacja anestezjologa), wyremontowane sale - zarówno na trakcie porodowym jak i na oddziale, największa dowolność co do pozycji, możliwość porodu w wodzie, odwiedziny w osobnym pokoju, nie można tam wywieźć dziecka - goście oglądają dzidziusia przez szybkę,

W żadnym szpitalu nie ma możliwości wykupienia położnej.

Ja rodziłam w wojewódzkim i byłam bardzo zadowolona. Dwa dni temu moja przyjaciółka urodziła na Zaspie, ale nie wiem za dużo.

Jeżeli masz jakieś pytania najlepiej napisz do mnie maila, bo rzadko zaglądam na to forum:
      jusiakr@o2.pl

----
      1% dla Kalinki. www.kalinajanowska.pl
    • aurinko Re: GDAŃSK- porodówki 03.03.11, 19:57
      Tydzień temu urodziłam na Zaspie, jeśli potrzebujesz jakieś info pisz na maila aurinko@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka