pandziksa 07.05.04, 20:00 Ciekawe czy ktoś się odezwie bo z okolic Gryfic chyba nikogo nie ma. Jak tam wrażenia z porodu w tym szpitalu bo słyszałam skrajne opinie. Pozdrowienia Ania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeanny78 Re: Gryfice? 08.05.04, 11:23 hej ja jestem z Goleniowa i tez nie moge sie nic dowiedziec o okolicznych szpitalach, no i swoim oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: Gryfice? 08.05.04, 22:50 Coś nas mało ale może akurat ktoś się odezwie. Pozdrowienia Ania Odpowiedz Link Zgłoś
mamanatali Re: Gryfice?-blisko 09.05.04, 14:25 Cześć,ja akurat nie z Gryfic,ale ze Szczecina,ale mam rodzinę w tych okolicach.O szpitalu w Gryficach niedużo wiem,ale o Goleniowie słyszałam niedobre opinie.Kuzynka rodziła 11 godzin,dzidzia urodziła sie nieprzytomna,podduszona.Poród był podobno jednym wielkim koszmarem,przy tym lekceważące traktowanie przez pielęgniarki i lekarza("nie Pani pierwsza rodzi,po co ten wrzask").Podobną opinię słyszałam od znajomej.więc nie polecam,chociaż w szczecińskich szpitalach jest niewiele lepiej( Odpowiedz Link Zgłoś
jeanny78 Re: Gryfice? 10.05.04, 12:37 ja tez oszpitalu w Goleniowie slyszalam nepochlebne opinie ale sa one sprzed kilku lat moze przez ten czas cos sie zmienilo? Odpowiedz Link Zgłoś
olcia505 Re: Gryfice? 07.10.04, 18:50 Ja jestem z Gryfic akurat mieszkam na Brzozowaej Odpowiedz Link Zgłoś