mag7714 27.05.04, 16:59 Szukam specjalisty od USG,z dobrym sprzetem, najlepiej z Katowic. Moze ktoras z Was ma na ten temat jakies informacje. Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam Magda i 15 tyg maluszek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fikusia Re: USG w Katowicach?? 27.05.04, 17:35 Gorąco polecam dr Marka Kudłę, Katowice, Kościuszki 42, tel: 251 48 40, rejestracja poniedz. - Piątek 15 - 19 USG kosztuje 120 zł w tym zdjęcia i nagranie na kasetę video, lekarz jest super. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sandra75 Re: USG w Katowicach?? 27.05.04, 19:04 Potwierdzam, dr Kudła jest świetnym lekarzem. Robiłam u niego USG w ciąży i byłam bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: USG w Katowicach?? 27.05.04, 21:20 Ale ten Kudła to jakie usg robi? 3d czy zwykle?? I trzeba czekać czy ma sprzęt na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
fikusia Re: USG w Katowicach?? 28.05.04, 18:55 robi USG 2D ale jest świetnym specjalista, sprzęt na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: USG w Katowicach?? 28.05.04, 19:58 Skoro 2d, to ja polecam dr R. Stojko, genialny lekarz, cudowny człowiek, adiunkt ŚlAM. Ma prywatny gabinet na Mariackiej, wizyta 50 zł, wliczone usg wraz z nagraniem i wydrukiem (wszystko na miejscu). Zresztą, wszystko jest wliczone, cytologia i inne też. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rugatek Re: USG w Katowicach?? 01.06.04, 08:43 Ja też gorąco polecam doktora Kudłę. USg trwa około 30 minut i na pewno zbada on twoją dzidzę bardzo dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
alina1 Re: USG w Katowicach?? 13.06.04, 13:34 Ja tego o nim powiedzieć nie mogę. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
fikusia Re: USG w Katowicach?? 13.06.04, 17:42 Napisz coś więcej jeżeli masz zastrzeżenia do dr Kudły !!! chcemy wiedzieć, niedługo znów do niego jadę... Co jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
alina1 Re: USG w Katowicach?? 13.06.04, 21:26 Chodzi mi o to, że nie zdiagnozował mi wszystkich wad. Ja do niego nie chodziłam, robił mi usg gdy leżałam w Klinice. Dopiero po porodzie dowiedziałam się o dwunaczyniowej pępowinie. Chyba, że lekarze wiedzieli a mi nie powiedzieli. Przepraszam, nie chciałam straszyć. Ja po prostu podchodzę z dystansem do lekarzy i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
alina1 Re: USG w Katowicach?? 13.06.04, 21:29 Ale na tym forum spotkałam dziewczynę, która urodziła zdrowe dziecko z taką pępowiną i opiekował się nią (zresztą b.dobrze) właśnie ten lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
fikusia Re: USG w Katowicach?? 13.06.04, 21:57 alina1! zabrzmiało groźnie! na samo słowo "wada" reaguję histerycznie!!!! Mam jednak nadzieję, że podczas ponad pól godzinnego badania w jego prywatnym gabinecie (za dużą kasę) jednak się przykłada i w gruncie rzeczy jest dobrym specjalistą... Jestem koszmarną panikarą - z zawodu pedagog specjalny - w ciąży!! Mam nadzieję, że z Twoim dzidziusiem w szystko na najlepszej drodze... Pozdrawiam przy następnym badaniu chyba zamęczę tego Kudłę pytaniami... Odpowiedz Link Zgłoś
alina1 Re: USG w Katowicach?? 13.06.04, 23:02 Ojej mogłam nic nie pisać. Ja urodziłam syna w 6 miesiącu przez cc. Zmarł ale przyczyną wszystkiego było łożysko nie pępowina (chodziłam do innego lekarza w ciąży nie do niego). Zupełnie inna historia. Przepraszam za zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikita0 Re: USG w Katowicach?? 14.06.04, 12:34 Ja też byłam u dr Kudły, jestem bardzo zadowolona, świetny facet i doskonały lekarz!!! Odpowiedz Link Zgłoś