Dodaj do ulubionych

szpital w Trzbnicy

04.06.04, 11:37
Potrzebuje informacji o poloznych w Trzebnicy, ktore mozna wynajac do porodu
i o samym szpitalu, lakerzach, wsztstkim..... pomozcie
Obserwuj wątek
    • nulka100 Re: szpital w Trzbnicy 18.06.04, 21:12
      nazwisk poloznych niestety nie znam...
      Leżałam tam na patologii ciąży. Wszystkie wydawały się bardzo sympatyczne. Co
      do lekarzy: ordynator nie odbiera porodów, pracuje do 15tej.
      Pracują tam jeszcze dr Puchała (facet), dr Miturska (dosyć szorstka ale z
      sercem), dr Skrzypek (młody, świetny facet), dr Rakowska (mam średnie zdanie,
      ale odbierała poród mojej koleżanki a ta była bardzo zadowolona, z szycia
      również), jest jeszcze jedna p. doktor, jednak nazwiska nie pamięta, również
      sympatyczna. Problem maly z tym, ze na dyzurze nocnym jest tam tylko jeden
      lekarz,a moga zdarzyć wsię wiecej niż na przykład 2 porody, ale jakoś sobie
      radząwink
      Aha, wykonują lewatywę, jednak bardzo dyskretnie i w niekrepujący sposób.
      większośc znajmoych mi kobiet wybiera Trzebnicę z uwagi na spory komfort,
      szpital jest nowy, czysto i przyjemnie.....Atmosfera też ludzka......
      pozdrawiam
      A.
      • iv72 Re: szpital w Trzbnicy 21.06.04, 15:03
        Ja rodziłam w Trzebnicy i jestem b.zadowolona. Specjalnie wybrałam ten szpital -
        ze względu na warunki i sposób traktowania pacjentów. Mimo, że mieszkam we
        Wrocławiu wybrałam się rodzić do Trzebnicy. Przez całą ciążę prowadził mnie
        ordynator oddziału - dr Halama, ale, gdy przyjechałam o 3.00 w nocy na
        porodówkę dyżur miał dr Skrzypek. Byłam zadowolona i polecam ten szpital.
        Sympatyczne położne, odpowiedzialni lekarze. W ogóle czysto, dyskretnie i z
        poszanowaniem Twojej godności. Pełna informacja w trakcie porodu, odpowiedź na
        każde pytanie i dużo, dużo cierpliwości, a później radość wspólnie z nami -
        poród rodzinny. Opieka nad dziekiem - również bez zarzutu. Nazwisk niestety nie
        pamiętam. Ale na prawdę można spokojnie jechać po prostu tam rodzić "z marszu"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka