Dodaj do ulubionych

Gdynia redłowo

28.07.12, 15:55
Kto ostatnio rodził w tym szpitalu? Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • 4lasica Re: Gdynia redłowo 30.07.12, 16:53
      na prawdę nikt nic nie wie o tym szpitalu?wiem,że kiedyś byłop dość dużo negatywnych opini,ale i sporo pozytywnych, ale opinie są sprzed kilku lat niestety... czy nikt tam teraz nie rodził?
      • gosia_gd Re: Gdynia redłowo 30.07.12, 21:47
        Dzis bylam na spacerze z dwiema kolezankami ktore rodzily w redlowie pol roku temu. Za nic w swiecie nie chca tam wracac...
      • gosia_gd Re: Gdynia redłowo 30.07.12, 21:48
        Aaaaa, zapomnialam dodac, ze ja rodzilam w wejherowie, polecam bardzo.
        • 4lasica Re: Gdynia redłowo 30.07.12, 21:51
          dziękuję za opinię smile szkoda że nic tam się przez tyle czasu nie zmiania tym bardziej że to jedyna porodówka w gdyni ehh..
          • margaretka04 Re: Gdynia redłowo 27.08.12, 19:36
            A ja rodziłam tam w 2010 i złego słowa powiedzieć nie mogę. Opieka super, miłe pielęgniarki ktre nawet w nocy przyłaziły i pytały czy czegoś nie trzeba, jak chciałam sie wyspać bo młody sie darł wciąż to zaprowadziłam do nich dziecko i problemu nie robiły, chciałam zeby dokarmiły butlą-tez zero problemu.
            Dla mnie jedyny minus ze kazały mi sie przy porodzie połozyć na płasko żebym tak rodziła. To nie mój pierwszy poród i je po prostu wyśmiałam, powiedziałam ze w życiu tak rodzic nie będę-i nie rodziłam. Przy porodach trzeba po prostu powalczyć o swoje-i to w większości szpitali
            • 4lasica Re: Gdynia redłowo 14.09.12, 11:26
              margaretko a jak w takim razie rodziłaś? i czy na łóżku porodowym da radę rodzić w pozycji siedzącej czy to muszą być jakieś specjalne łóżka? też nie chciała bym rodzić na leżąco...
              • kazolina Re: Gdynia redłowo 21.09.12, 19:02
                też będę chciała rodzić w Redłowie, w tym roku rodziły tam moje 3 koleżanki, każda z nich pozytywnie wypowiadała się o tym szpitalu,
                wydaje mi się że wszystko zależy od nastawienia i wymagań rodzącej, jak ktoś będzie się spodziewał nie wiadomo czego to i będzie miał później wątpliwości i pretensje
                wszystko i tak wyjdzie w praniu
                • bilet_ulgowy Re: Gdynia redłowo 01.10.12, 14:55
                  Urodziłam 26.09 w środę, od wczoraj jestem w domu. Nie wiem skąd te pogłoski o Redłowie, bo ja nie mogę się do czegokolwiek przyczepić. Fantastyczny personel i na porodówce i na położniczym. Serdeczny ordynator, jak i salowa. Czysto, wygodnie warunki, fantastyczna opieka. Czas dla pacjenta, konsultacja z położną 24h na dobę, troskliwa opieka nad dziećmi i ogromna pomoc w zakresie laktacji. Głupie babska rozsiewają nieprawdziwe plotki szkodząc miejscu, które powinno być wzorem dla innych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka