bastion100 08.07.04, 16:30 moja zona chce iśc na wizytę do Dr Świątkowskiej, czy to jest dobra lekarka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martulinek Re: lekarka z gdańska 08.07.04, 16:57 Rewelacja! To specjalistka z górnej półki! Jednak przygotujcie na wysoką cenę! Jakiego typu ma to byc wizyta? Czy żona jest w ciąży? Ja byłam na wizycie i USG połówkowym, jestem b. zadowolona. Cena jednak powalająca - 200 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
mast1 Re: lekarka z gdańska 08.07.04, 20:21 Potwierdzam tę opinię. Ale wg mnie, jeśli nie ma szczególnych wskazań tzn. jeżeli ciąża przebiega prawidłowo, bez komplikacji, to można znaleźć innego, tańszego gina, a do niej chodzić np. na "strategiczne" USG - po 12, 20 lub 30 tyg. ciąży.Ja tak robiłam. Jednak w razie ciąży problemowej, jest to bdb wybór, a lekarka b. sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
bastion100 Re: dzieki za opinie 08.07.04, 20:44 żona bedzie wkrótce rodzic i polecono nam tę lekarkę Odpowiedz Link Zgłoś
malizna74 Re: dzieki za opinie 08.07.04, 22:34 Chodziłam do niej 2 lata temu przez całą ciążę. Ciąża przebiegała bez komplikacji zatem trudno stwierdzić czy jest faktycznie dobra. W 39 tyg. w nocy odeszły mi wody po czym dostałam okropnych dreszczy więc do niej zadzwoniliśmy. Kazała jechać do szpitala (oczywiście rodziłam "u niej" na Klinicznej). Ze względu na ułożenie pośladkowe córci zrobili mi cesarkę. Pani doktor o tym wiedziała, ale nawet nie przyszła na salę pooperacyjną zapytać jak się czuję. Szczerze mówiąc byłam tym zawiedziona. Myślałam, że jak zostawiłam u niej z 1000zł, to się mną przynajmniej minimalnie zainteresuje. Całe szczęście, że w ogóle miło wspominam pobyt w tym szpitalu. Powodzenia i pozdrowienia Dorota (z drugą 26 tyg. Dzidzią) Odpowiedz Link Zgłoś
gagat100 Re: lekarka z gdańska 08.07.04, 20:56 poszukaj opini Tu moze sa Czytelna lista DOBRYCH ginekologow: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 polecajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
agniesz76 Re: lekarka z gdańska 12.07.04, 10:37 Uważam że to bardzo dobra lekarka, jako jedna z niewielu lekarzy odpowiedziała na wszystkie moje pytania. Bardzo miła. Po urodzeniu co prawda już sie nami nie interesowała, ale ona naprawdę ma wiele pracy. Nie chodziłam do niej prywatnie tylko leżałam jako jedna z wielu pacjentek, ale tylko ona zajmuje się takimi przypadkami jak mój. Odpowiedz Link Zgłoś