filius.vivus.maturus 15.07.04, 20:26 Witam, służę najnowszymi wieściami z porodówki i Położnictwa aseptycznego - właśnie urodziłam w tym przecudownym szpitalu synka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
afrodyta25 Re: ------------------>>> Wrocław, Ka 19.07.04, 11:17 bardzo prosze o opinie na temat tego szpitala jak tam jest komu i ile aby być godnie upsss zszyta itp powiem szczerze ze mam dylemat za 5 mis bede rodzic i slyszalam wiele i dobrego i zlego na temat wroclawskich szpitali i nie wiem co gdzie i jak jaki lekarz w ktorym szpitalu mam co prawda priv dobrego ginekologa ale sama rozumiesz ze szpital to co innego chcialabym przed koncem ciazy pochodzic do takiego co bedzie mi odbieral porod i zrobi to profesjonalnie bo w koncu tyle sie slyszy????/ z gory dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.mama.wojtusia Re: ------------------>>> Wrocław, Ka 19.07.04, 11:27 bede wdzieczna za wszystkie uwagi i rady,pierwszego synka rodzilam na dyrekcyjnej i bylam bardzo zadowolona,ale wtedy mialam stamtad lekarza,teraz prowadze ciaze u Jarosza i on poleca kamienkisgeo,jak zaczne rodzic mam do niego zadzwonic i ma ustawic ekipe,bede wdzieczna za wzselkie rady,jak wyglądał twój poród,jak wyglada sprawa porodów rodzinnych,czy trzeba wczesniej powiadomic czy tak z ulicy się idzie i co kiedy rodzinna bedzie zajeta czy wpuszcza meza na porodówke ogólna?czy rodzilas z wlasna polozna jesli tak ile taka przyjemnosc kosztuje,czy korzystalas z wanny,jak wyglądają odwiedziny czy maz moze byc caly czas przy tobie czy sa jakeis godziny odwiedzin,jakie pokoje,opieka itd bede wdzeczna za wszystkie wszystkie opinie-Gosia mój nr gg 5424960 malgorzacia@interia.pl spadłaś mi z Nieba Odpowiedz Link Zgłoś
olesia111 Re: ------------------>>> Wrocław, Ka 02.08.04, 13:29 Mam wyznaczony termin na wrzesien i chcilabym rodzic w szpitalu na Kamienskiego. To moja pierwsza ciaza, wiec bylabym wdzieczna za wszelkie informacje. Co trzeba ze soba zabrac, jak przebiega porod i jak wyglada sytuacja po porodzie? Czy sa porody rodzinne i czy ewentualnie mozna liczyc na znieczulenie - i ile trzeba za to zaplacic? Ile osob lezy na sali poporodowej? Syszalam, ze opieka poloznej po porodzie jest platna. I wszystko, wszystko, co tylko przyjdzie ci do glowy. Bede wdzieczna dozgonnie. Odpowiedz Link Zgłoś