Dodaj do ulubionych

LEKARZE na GDAŃSKIEJ ZASPIE

05.08.04, 20:09
Jest już wątek o położnych, ja jednak poszukuję teraz lekarza.

Szukam lekarza, który pracuje na oddziale położnicznym (lub patalogi) w
szpitalu na Zaspie, a przyjmuje również w przychodni. Bardzo mi zalezy, aby
to był konkretny fachowiec, gdyż oczekuję bliźniaków i chciałbym, aby było
oki - pewnie jak każda z nas smile

Kogo polecicie????

Od evita33 mam namiar na dr Szemryka. Zaś od ka_wier wstepnie na dr Różański
oraz dr Szeleziński (ale czy przyjmują w przychodni - gdzie?).

Co myślicie o nich?
Obserwuj wątek
    • kornelcia75 Re: LEKARZE na GDAŃSKIEJ ZASPIE 07.08.04, 23:11
      Witam!ja bardzo polecam dr Zinkiewicza przyjmuje w przychodni na Jagiellonskiej
      na Przymorzu,wspaniały człowiek i lekarz,pełno pacjentek do niego a na
      poczekalni wiecznie dziewczyny go chwala.Zaczełam chodzic do niego 3 lata temu
      po przeprowadzce,zawsze chodziłam do prywatnych(myslałam ze jak płace to sa
      zetelni i poswieca mi czas)myliłam się,a doktor odpowie na kazde Twoje
      pytanie,bada na kazdej wizycie (za co mu dziekuje)wiem ze ma dyzury w szpitalu
      na Zaspie.
      Jak cos to pytaj,pozdrawiam ja i Maks(33 tydz)
    • ivo_atom Re: LEKARZE na GDAŃSKIEJ ZASPIE 08.08.04, 17:29
      Dzięki za info!
      A na jakim oddziale pracuje na Zaspie?
      A jak jest u niego z zwolnieniami lekarskimi, mi włśnie będzie się kończyło i
      chciałbym przedłużyć...
      • kornelcia75 Re: LEKARZE na GDAŃSKIEJ ZASPIE 08.08.04, 17:50
        hej chodze do niego i ze zwolnieniami zero problemów pytał juz na poczatku
        ciazy jak sie czuje i czy chce,poszłam na zwolnienie w 5 mc.Niewiem czy
        czytałas juz na forum ze nie którzy lekarze skracaja dziewczynom macierzynski
        czyli jak chodzisz w koncowej ciazy nie wypisuja zwolnienia a juz
        macierzynski.Na szczescie sa tez NORMALNI którzy tego nie robia i mój doktor do
        nich należy.Niestety na jakim oddziale pracuje niewiem ale porody odbiera
        hehehe.
        Pozdrawiam ja i Maks
    • galanina Re: LEKARZE na GDAŃSKIEJ ZASPIE 13.08.04, 15:25
      Rodziłam na Zaspie niedawno i z tego co wiem Szemryk i Lenckowska przyjmują w
      przychodni na Mickiewicza - niestety nie wiem kiedy.Miałam cesarskie cięcie i
      robił je dr Szramski-ponoć ma gabinet na żabiance i w gdyni a mam jego tel. 608
      081 006. 3 tyg leżałam na patologii i były tam 2 dziewczyny z blizniakam -jego
      prywatne pacjentki- bardzo go zachwalały.Z własnego doświadczenia wiem,że dobry
      lekarz jest najważniejszy!!!Mój nie rozpoznał sie na nieprawidłowości i mały
      ważył 2370 g w 38 tyg.a można było temu zapobiec.Powodzenia!!
    • galanina Re: LEKARZE na GDAŃSKIEJ ZASPIE 13.08.04, 15:31
      ponoć sam ordynator jest rewelacja- dr Boldt-podczas mojego pobytu w szpitalu
      poznałam dziewczynę, która chodziła do niego prywatnie a że nagle zaczeła
      rodzić i z komplikacjami( cisnienie) to nawet przyjechał a nie miał dyżuru!(nie
      wiem, czy coś mu zapłacili dodatkowo)
    • synovia Re: LEKARZE na GDAŃSKIEJ ZASPIE 16.08.04, 14:08
      Czy ktoras z Was wie czy na Zaspie podaja zzo do porodu naturalnego. A jesli
      tak to ile kosztuje?
      • ivo_atom Re: LEKARZE na GDAŃSKIEJ ZASPIE 16.08.04, 15:52
        Też się nad tym zastanawiałam, bo w Wojewódzkim płaci się za zzo 600 zł.

W SR otrzymałam informację, że zzo jest tylko w razie bardzo trudnego przypadku
        i decyduje o tym lekarz. Ale prowadząca nie wspomniałą o możliwości wykupienia
        tego dodatkowo sad

W piątek idę do lekarza z Zaspy i spytam się go o ten temat. Bo ja chcę albo
        cc, albo zzo z naturalnym.
    • cody2 Re: LEKARZE na GDAŃSKIEJ ZASPIE 17.08.04, 13:09
      Ja chodziłam do dr Zinkiewicza w przychodni na Jagiellońskiej, ma on dyżury w
      szpitalu na Zaspie. Nie rodziłam u niego , bo nie trafiłam na jego dyżur (tzn
      zdążyliśmy się tylko przywitać ). Ale z wozyt w przychodni bylam zadowolona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka