Dodaj do ulubionych

Lekarze z Bródnowskiego co sądzicie

17.09.04, 19:10
Bede rodzic w bródnowskim, chciałabym sie dowiedziec czy macie jakies
doswiadczenia z lekarzami z tego szpitala. Czytałam tylko o dr Rafale młodym.
Czy znacie moze innych? Nie moge przewidziec na czyj dyzur trafie, a
chodziłam do panstwowej przychodni, wiec nie mam co liczyc na swojego lekarza.
Obserwuj wątek
    • magdalenax Re: Lekarze z Bródnowskiego co sądzicie 19.09.04, 11:00
      Mlody Rafal to Rafał Kuźlik - prowadzi moja ciaze. Bardzo sympatyczny,
      wyczulony na wszelkie negatywne sygnaly czasami nawet az za bardzo smile

Znam jeszcze dr Mitala. Dr Mital troche malo komunikatywny, ciezko wyciagnac z
      niego informacje na temat przebiegu leczenia ale poza tym sympatyczny. Jest
      jeszcze ordynator Osuch (kobietka). Przychodzila do nas tylko na obchody i
      robila mi USG. Robila wrazenie konkretnej milej osoby. Odpowiada na wszystkie
      pytania.

Przez kilka dni lezalam na patologii w brodnowskim i musze powiedziec ze bylam
      mile zaskoczona. Nie jest to najbardziej polecany szpital ale w porownaniu z
      tym co czytam np. o karowej jest to szczyt marzen. W co drugim pokoju jest
      toaleta i prysznic - czyste. Salowe i polozne bardzo pomocne. Kazda skarga na
      skurcze lub bol brzucha spotyka sie z reakcja.

Dziewczyny ktore przeszly z patologii na porodowke byly tez raczej zadowolone.

Wiadomo w szpitalu bieda wiec trzeba myslec o jedzeniu dla siebie. Dieta
      cukrzycowa przestrzegana z duzym przymrużeniem oka - trzeba starac sie we
      wlasnym zakresie.

Pozdrawiam,
      Magda
    • aniah75 Re: Lekarze z Bródnowskiego co sądzicie 21.09.04, 13:56
      dr Kuźlik ma dyżury w piątki 24h czyli do soboty rano. życzę Ci, żebyś na niego
      trafiła. Wspaniały !!! Ja u niego rodziłam. Uważaj natomiast na dr
      Piórkowskiego. Nie chcę się tu brzydko wypowiadać, ale miałam nieprzyjemność go
      poznać i tyle tylko powiem: osoby takie jak on nigdy nie powinny być lekarzami.
      nieprzyjemny do bólu.
      pozdr
      Ania i 4tyg Maja
      • magda.81 Re: DO ANIAH75 21.09.04, 16:36
        Aniah75. Czy chodziło Ci o Roberta Piórkowskiego( Siwiejący, z brzuszkiem, w
        okularach). Bardzo przoszę o odpowiedź. Chodzę do Niego w ciąży- On ją
        prowadzi. Kiedy spytał się gdzie będę rodzić odpowiedziałam, że w bródnowskim
        On nie wysypał się,że tam pracuje. Wolałabym na Niego Nie trafić.2 tyg temu
        pomylił się przy robieniu USG- wyszły kosmiczne wyniki, a On powiedział, że są
        OK. Następnego dnia pojechaliśmy na USG 3d i wszystko wyszło super. Gdyby to
        wydarzyło się na początku ciąży na pewno zmieniłabym lekarza, ale to już
        38tydz. więc we czwartek idę juz na ostatnią wizytę. Bardzo Cię proszę o
        potwierdzenie, lub zanegowanie moich obaw(wolałabym to drugie) co do pracy tego
        doktora. Mam nadzieję, że to tylko zbieżność nazwisk.
        Pozdrowienia
        Magda i Ninka(38)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka