winniczka1 13.10.04, 22:20 Witam dziewczyny jednak zdecyduję się chyba na położna do porodu tylko poradzcie proszę znacie jakąś dobrą na Orłowskiego z którą rodziłyście i jest godna polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winniczka1 Re: POŁOŻNA NA ORŁOWSKIEGO?? 14.10.04, 14:59 Dziewczyny żadna z Was nie rodziła na Orłowskiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna4 Re: POŁOŻNA NA ORŁOWSKIEGO?? 14.10.04, 15:19 Witam! Nie miałam co prawda jeszcze przyjemności korzystania z położnej, ale wcześniej na forum ze szpitala im. W. Orłowskiego na Czerniakowskiej była polecana Pani Anna Tarnowska. Miałam przyjemność rozmawiać z tą Panią i ze swojej strony mogę dodać, iż jest bardzo sympatyczna. Z praktyki zaś mogę polecić Szkołę Rodzenia w tymże szpitalu. Jeśli będziesz zainteresowana namiarem do tej położnej to daj znać proszę. Ponadto moim lekarzem prowadzącym jest osoba z tego szpitala więc mogę zapytać kogo poleca od strony medycznej i fachowej. Pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
fionna Re: POŁOŻNA NA ORŁOWSKIEGO?? 16.10.04, 14:55 Ja polecam p. Teresę Kosinską z tego szpitala Odpowiedz Link Zgłoś
sonka44 Re: POŁOŻNA NA ORŁOWSKIEGO?? 19.10.04, 21:13 ZDECYDOWANIE POLECAM PANIĄ TERESĘ KOSIŃSKĄ. Jest w tej chwili przełożona patologii ciąży w Orłowskim. Gdyby nie mogła to panią Anię Tarnowską. Obydwie były przy mnie jak rodziłam mojego synka. Obydwie są fantastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
sonka44 Re: POŁOŻNA NA ORŁOWSKIEGO?? 19.10.04, 21:17 Pozatym na temat pani Teresy Kosińskiej mozna poczytać pod hasłem Super położna. Odpowiedz Link Zgłoś
gbc73 Re: POŁOŻNA NA ORŁOWSKIEGO?? 20.10.04, 21:28 Dolaczam sie - pani Teresa Kosinska jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
winniczka1 Re: POŁOŻNA NA ORŁOWSKIEGO?? 23.10.04, 09:51 Dzięki dziewczyny chyba się zdecyduje na p. Terese Kosińską już z nią wstępnie rozmawiałam, jest bardzo miła i ma chyba duże doświadczenie w swojej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
emiczek Re: POŁOŻNA NA ORŁOWSKIEGO?? 04.11.04, 22:46 czy to jest taka obszerna w ksztaltach polozna w okularach i z krotkimi wlosami? taka przyjmowala moj porod a zapomnialam zerknac jak sie nazywa... Odpowiedz Link Zgłoś
fionna Re: POŁOŻNA NA ORŁOWSKIEGO?? 05.11.04, 18:34 nie, pani Teresa jest szczupłą blondynką Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: POŁOŻNA NA ORŁOWSKIEGO?? 05.11.04, 18:34 Nie, pani Teresa jest raczej szczupla blondynka, o poldlugich wlosach i bez okularow. Tez ja polecam ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama [... i ...] Odpowiedz Link Zgłoś
emiczek Re: POŁOŻNA NA ORŁOWSKIEGO?? 15.11.04, 18:11 to pewnie byla pani ania tarnowska o ktorej tyle osob tu pisze... Odpowiedz Link Zgłoś