Dodaj do ulubionych

pytanie - Wawa

22.10.04, 09:42
w ktorych szpitalach sa pojedyncze salki poporodwe z pelna lazienka?
ile taka przyjemnosc kosztuje?
dzieki

od siebie powiem, ze w Miedzylesiu (Praga Poludnie, Wawer) sa 2 platne salki,
kazda z dwoma lozkami, z mozliwoscia oplacenia samodzielnego przebywania
(100zl/dobe) (gdy w pokoju sa 2 dziewczyny placa po 50zl na glowe) ale w
pokojach sa tylko umywalki (reszta wspolna na korytarzu na caly oddzial
polozniczo-noworodkowy, czyli 13 lozek, zdaje sie) (ginekologia ma druga
lazienke)

pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • elgosia Re: pytanie - Wawa 22.10.04, 14:45
      Cześć Blacharo! Rezygnujesz z Międzylesia? A tak poza tematem, to do którego
      lekarza tam chodzisz? Ja, jak już pisałam (nie wiem, czy pamiętasz), chodzę do
      różnych, który się trafi. Zdecydowalam się na ten układ, że by poznać lekarzy i
      mieć spojrzenie z różnych stron na moją ciążę. Więc może trafie i na Twojego?
      • blachara Re: pytanie - Wawa 25.10.04, 08:33
        z tego co pamietam, ostatnio u niej bylas (pytalam jak Ci sie podobala)

nie, nie rezygnuje, to pytanie z ciekawosci i dla porownania czy warto placic
        za pol-komfort smile
        • kasia011 Re: pytanie - Wawa 26.10.04, 18:02
          wiem ze na Karowej sa takie sale z lazienkami, ale ile kosztuja to nie
          pamietam, na stronie www chyba sa na ten temat info...
          Kasia
          • kocianna Re: pytanie - Wawa 28.10.04, 17:56
            Na Starynkiewicza są takie sale, jedynka kosztuje 200 pln, a dwójka 150 (a może
            150 i 100? dokładnie nie pamiętam), są śliczne, kolorowe, z telewizorami i w
            ogóle... ale myślę, że przeżyję jakoś te trzy dni na zwykłej trzyosobowej z
            łazienką dla 6 osób... Zwykłe są bardzo małe i bardzo duszne podobno, ale
            trudno.
      • gb.1 Re: pytanie - Wawa 28.10.04, 18:39
        Dziewczyny czy łatwo dostać się do przychodni przyszpitalnej w Międzylesiu i
        czy są długie terminy oczekiwania na wizyte. Czy mogłybyście polecić jakiegoś
        gin z tej przychodni najlepiej kobietę
    • elgosia Re: pytanie - Wawa 28.10.04, 20:52
      Jak się zapisałam na początku września dostałam termin na pocz. pażdziernika,
      ale i tak byłam wcześniej poza kolejnością (w ważnych sprawach można). Wtedy
      była Szymańska, w pażdzierniku jakaś inna i podobno będą się zmieniać.
      Zobaczymy, kto będzie jutro. smile
      • mstrus1 Re: pytanie - Wawa 28.10.04, 21:25
        Ja rodziłam na Starynkiewicza i po porodzie byłam na zwykłaej sali - 7 dni -
        wytrzymałam i uważam że nie było potrzeby na wydawanie na oddzielną salę a
        przyznam że chodziło mi to po głowie - raźniej jest jak jest ktoś kto w każdej
        chwili może ci pomóc, pocieszyć podpowiedzieć co robić - odwiedziny są niestety
        tylko od 14 do 20.
        pozdr.
        Maja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka