ania.silenter_exunruzanka 04.12.04, 20:09 Czy któraś z Was wie może, czy to prawda, że prof. Dębski przeszedł/przechodzi do szpitala bielańskiego? Czy nie przyjmuje już w Orłowskim na Czerniakowskiej? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brzozinka Re: profesor Dębski - pytanie 05.12.04, 17:48 helou prawda,że nie pracuje juz w Orłowskim. Czy w bielańskim i od kiedy może będe wiedziała jutro. pozdrawiam Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter_exunruzanka do Dagmary (brzozinki) 06.12.04, 09:15 Dzięki za odpowiedź. Czekam na dalsze informacje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brzozinka Re:prof Dębski 07.12.04, 13:47 Ania, sytuacja wyglada tak. Osoba, która uważałam za wiarygodną, twierdzi,że wie na pewno,że prof Dębski od 1.12 pracuje na Bielanach. Tymczasem dzisiaj bedąc w Orłowskim (a jestem tam codziennie bo moje dziecko lezy na wczesniakach) widziałam na własne oczy pana profesora przyjmującego pacjentki..... Więc, jedyne co moge zrobic to zapyatc jutro którejś położenj w dyżurce jak to w końcu jest bo nie chciałabym wprowadzić Cię w błąd. Mam nadzieje,że nie jest to sprawa zycia i smierci i może poczekac pare dni jakby co? pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter_exunruzanka Brzezinko:) 07.12.04, 15:28 brzozinka napisała: > Ania, sytuacja wyglada tak. Osoba, która uważałam za wiarygodną, twierdzi,że > wie na pewno,że prof Dębski od 1.12 pracuje na Bielanach. Tymczasem dzisiaj > bedąc w Orłowskim (a jestem tam codziennie bo moje dziecko lezy na > wczesniakach) widziałam na własne oczy pana profesora przyjmującego > pacjentki..... Więc, jedyne co moge zrobic to zapyatc jutro którejś położenj w > dyżurce jak to w końcu jest bo nie chciałabym wprowadzić Cię w błąd. Mam > nadzieje,że nie jest to sprawa zycia i smierci i może poczekac pare dni jakby > co? > pozdrawiam, > Dagmara Oczywiście, mogę poczekać. Nie pali się. pozdrawiam P.S. Moja Ola urodziła się w Orłowskim i przeleżała na wcześniakach 4 dni, a potem pojechała do IMiDz. Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: profesor Dębski - pytanie 07.12.04, 18:15 Ja tez mam informacje, ze prof. Debski od grudnia przeszedl "szefowac" w szpitalu Bielanskim, ale bedac w zeszlym tygodniu na ktg w Orlowskim tez go widzialam... Ja bede na usg w Orlowskim w czwartek, to wtedy sie zapytam... Moze wszystkie dowiemy sie tego samego ?? ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama [... i ...] Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter_exunruzanka Re: profesor Dębski - pytanie 10.12.04, 11:32 podbijam! Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: profesor Dębski - pytanie 10.12.04, 11:52 Wczoraj dowiedzialam sie, ze przeszedl do Bielanskiego. ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama [... i ...] Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter_exunruzanka Re: profesor Dębski - pytanie 10.12.04, 12:10 patyk.od.zosi napisała: > > Wczoraj dowiedzialam sie, ze przeszedl do Bielanskiego. Dzięki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś