Dodaj do ulubionych

POROD W CZESTOCHOWIE

22.01.05, 17:00
CZĘSTOCHOWA???Ktory szpital jest najlepszy?I jakie są koszty porodu?Bardzo
proszę o pomoc wszystkie mamusie ktore mają czestochowski porodza soba.Ja mam
termin na koniec marca.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • myszka007 Re: POROD W CZESTOCHOWIE 23.01.05, 16:28
      Ja rodze na Parkitce.Termin mam na 1 czerwca.Wszystkie moje znajome rodziły na
      Tysiącleciu,bardzo sobie chwaliły ten szpital.Tez miałam tam rodzić ale w
      międzyczasie zmieniłam lekarza prowadzacego a on pracuje na Parkitce.Zaletą
      tego szpitala jest to, ze gdyby z maluszkiem działo sie coś niedobrego, to tam
      nim się zajmą.Nie muszą go nigdzie przewozić. A to chyba bardzo ważne.
      Niestety jeszcze niewiem jakie są u nas koszty porodu.Mam nadzieję że w szkole
      rodzenia dowiem sie wszystkiego. Muszę przygotować meza na następne wydatkismile
      Feminko, a Ty chodzisz do szkoły rodzenia?Ja następnej wizycie u gina muszę się
      wkońcu o nią dowiedzieć.Myśle że warto,chociaz niestety będe musiała chodzić
      bez przyszłego tatusiasad
      • feminka8 Re: POROD W CZESTOCHOWIE 24.01.05, 08:37
        Cześć Myszko!Niestety nie chodzę do szkoły rodzenia-mieszkam w Kłobucku i nie
        mam możliwości dotarcia na Parkitkę-nie ma mnie kto zawozić, a autobusami z
        przesiadką to trochę mało wygodne.A myślę o tym szpitalu bo tam pracuje moja
        lekarka prowadząca ciążę.Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i już
        niecierpliwie czekam na ten marzec-czuję się jak słoń(albo pół wielorybawink )
        Pozdrowienia!
        • monmiz Re: POROD W CZESTOCHOWIE 28.01.05, 19:13
          Hejka!
          Ja tez jestem z Kłobucka. Rodzic bede, termin na 14 lutego, w szpitalu na 1000-
          leciu, tam pracuje moj gin prowadzący.
          Pozdrawiam
          P.s. Tez czuje sie jak słonica, dobrze ze w ciązy nie musimy chodzic 2 latasmile))
          • feminka8 Re: POROD W CZESTOCHOWIE 03.02.05, 09:16
            Cześć!To już całkiem niedługo zobaczysz swojego dzidziusia!Zyczę szczęśliwego
            rozwiązania i do zobaczenia kiedyś na spacerze z naszymi maluchamismile))
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka