feminka8 22.01.05, 17:00 CZĘSTOCHOWA???Ktory szpital jest najlepszy?I jakie są koszty porodu?Bardzo proszę o pomoc wszystkie mamusie ktore mają czestochowski porodza soba.Ja mam termin na koniec marca.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka007 Re: POROD W CZESTOCHOWIE 23.01.05, 16:28 Ja rodze na Parkitce.Termin mam na 1 czerwca.Wszystkie moje znajome rodziły na Tysiącleciu,bardzo sobie chwaliły ten szpital.Tez miałam tam rodzić ale w międzyczasie zmieniłam lekarza prowadzacego a on pracuje na Parkitce.Zaletą tego szpitala jest to, ze gdyby z maluszkiem działo sie coś niedobrego, to tam nim się zajmą.Nie muszą go nigdzie przewozić. A to chyba bardzo ważne. Niestety jeszcze niewiem jakie są u nas koszty porodu.Mam nadzieję że w szkole rodzenia dowiem sie wszystkiego. Muszę przygotować meza na następne wydatki Feminko, a Ty chodzisz do szkoły rodzenia?Ja następnej wizycie u gina muszę się wkońcu o nią dowiedzieć.Myśle że warto,chociaz niestety będe musiała chodzić bez przyszłego tatusia Odpowiedz Link Zgłoś
feminka8 Re: POROD W CZESTOCHOWIE 24.01.05, 08:37 Cześć Myszko!Niestety nie chodzę do szkoły rodzenia-mieszkam w Kłobucku i nie mam możliwości dotarcia na Parkitkę-nie ma mnie kto zawozić, a autobusami z przesiadką to trochę mało wygodne.A myślę o tym szpitalu bo tam pracuje moja lekarka prowadząca ciążę.Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i już niecierpliwie czekam na ten marzec-czuję się jak słoń(albo pół wieloryba ) Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
monmiz Re: POROD W CZESTOCHOWIE 28.01.05, 19:13 Hejka! Ja tez jestem z Kłobucka. Rodzic bede, termin na 14 lutego, w szpitalu na 1000- leciu, tam pracuje moj gin prowadzący. Pozdrawiam P.s. Tez czuje sie jak słonica, dobrze ze w ciązy nie musimy chodzic 2 lata)) Odpowiedz Link Zgłoś
feminka8 Re: POROD W CZESTOCHOWIE 03.02.05, 09:16 Cześć!To już całkiem niedługo zobaczysz swojego dzidziusia!Zyczę szczęśliwego rozwiązania i do zobaczenia kiedyś na spacerze z naszymi maluchami)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś