marti26 28.01.05, 19:27 Czy któraś zę świeżo upieczonych lub przyszłych mam może mi polecić jakiegoś dobrego, sprawdzonego lekarza z IMID, który poprowadziłby ciążę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotek15 Re: lekarz prowadzący z IMID 30.01.05, 17:21 polecam dr Zwolińskiego, moja ciążę prowadził prof Laibschang ale już tam nie pracuje. z daleka omijam dr łuszczewskiego wyjatkowo nie miły typ. w porzadku jest też dr Filip i Dr Krawczyńska pzdr M Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolkamaja Re: lekarz prowadzący z IMID 01.02.05, 08:12 Doktor Zwoliński też już nie pracuje w IMiD - od lutego przeszedł na Madalińskiego. Prywatnie przyjmuje w Gromada Maedica na Pl. Powstańców W-wy Pozdrawiam Maja Odpowiedz Link Zgłoś
essa Re: lekarz prowadzący z IMID 30.01.05, 20:59 Witam! Dr. Jęczeń jest bardzo sympatycznym dość młodym lekarzem. Polecam też dr Krawczyńską i dr Guzińską ( chociaż nie wiem czy ta ostatania prowadzi ciążę ) A i dr Łuszczewski faktycznie omijać z daleka. Niestety w IMID jeśli ktoś jest niezorientowany to zapisują na wizytę właśnie do tego lekarza !!! POZDRAWIAM essa Odpowiedz Link Zgłoś
dytek Re: lekarz prowadzący z IMID 31.01.05, 11:28 Ja nie byłam zadowolona z opieki w trakcie ciąży, ponieważ bywało tak, że wogóle nie zdążyłam się dostać do któregokolwiek z lekarzy, mimo,że przecież trzeba byc pod stałą kontrolą, albo za każdym razem ktoś inny. Miałam styczność z dr Jęczeniem w prywatnej przychodni 2 i pół roku temu - jest super (długo nie mogłam go znaleść, ponieważ przestał pracować w tej przychodni). Dr Łuszczewski do bani, miałam wrażenie , że sobie ze mnie kpi. Dr Urszula Tarnowska - Mądra jest bardzo młoda, ale rzeczowa - fajna babaka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misso Re: lekarz prowadzący z IMID 01.02.05, 02:49 Polecam dr Roberta Adamowicza. Trafilam do niego w 11 tyg. z malym plamieniem. Urodzilam w 38. tyg. śliczną, zdrową dziewczynkę. Bardzo konkretny, rzeczowy, może sprawiać wrażenie oschlego, ale jest naprawdę OK. I co nie bez znaczenia - jest specjalistą od patologii ciąży, więc naprawdę czulam sie u niego bezpieczna. Zawsze pod telefonem, a jak nie odbierze komórki - oddzwania. Chodzilam do niego prywatnie, ale na wszystkie USG i inne badania przychodzilam już do IMiD. Odpowiedz Link Zgłoś
misso Re: lekarz prowadzący z IMID 01.02.05, 02:56 Wlaśnie przeczytalam, że dr Adamowicz jest teraz ordynatorem na Madalińskiego, więc moja rekomendacja nie dotyczy IMiD, a jego samego . Odpowiedz Link Zgłoś
kajka76 Re: lekarz prowadzący z IMID 01.02.05, 19:19 missa gdzie przeczytalas ad dr Adamowicza? tez jestem jego pacjentka jestem w 18 tc i ostatnio bylam u niego na usg w IMID.tez chodze prywatnie do niego.bede wdzieczna za info bo wiem ,ze byl ordynatorem na madalinskiego potem przeszedl do IMID i znowu wrocil na madalinskiego????? pozdrawiam,kasia Odpowiedz Link Zgłoś
misso Re: lekarz prowadzący z IMID 21.02.05, 03:20 Sorry, rzadko tu teraz zagladam, czesciej bywam na forum Niemowlę . Przeczytalam w innym watku, nie pamietam gdzie juz, szczerze mowiac. Ale zniknal ze strony IMiD-u, wiec chyba to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś