mag123 14.03.05, 13:44 Bardzo prosze Wasze odczucia dotyczace porodu w Iatrosie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
honda1998 Re: Klinika Iatros 16.03.05, 17:54 Hej ja miałam poród w Iatrosie ale przez cc (konflikt pępowinowy) wiec nie wiem czy jesteś zainteresowana ? Mąż był obecny na sali porodowej (nie ma zasłonki). Przy porodzie dwóch lekarzy, anastezjolog, połozna i pediatra. Znieczulenie zoo. Opieka poporodowa wspaniała. Wszytskie położne b. miłe i uprzejme. Pomagaja przy karmieniu (piersią lub butelką na życzenie), przewijają i kąpią. Na twoją prosbe dziecko jest zabierane na noc i w każdej chwili w ciągu dnia - jeżeli jestes zmęczona Wyżywienie OK. Na sali ubranka dla dziecka, pampersy i kosmetyki, dla Ciebie podkłady i koszule. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
kamcia2 Re: Klinika Iatros 16.03.05, 19:06 Honda 1998 - mam pytanie. Ile kosztowała Cię całość tzn cesarka + pobyt w klinice? Pozdrawiam, Kamila. Odpowiedz Link Zgłoś
honda1998 Re: Klinika Iatros 19.03.05, 19:31 4800 zł (4,5 dnia pobytu) pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
mag12344 Re: Klinika Iatros 24.03.05, 11:10 bede rodzic drugi raz i tym razem chcialabym cesarke, maz mogl zostawac z Toba na noc? Odpowiedz Link Zgłoś
nona_n Re: Klinika Iatros 24.03.05, 16:31 Tez mialam cesarkę w Iatrosie. Mogę się wypowiedzieć na temat tej kliniki w samych superlatywach - od pierwszej do ostatniej chwili było naprawde swietnie. Jak wychodziłam po 4 dniach nie pamiętałam ze miałam jakis zabieg, dziś po bliznie jest mały slad (jestem 6 tyg po cc) Troska, opieka, miła atmosfera, położne, świetni lekarze, właściciel - wszyscy super. Tatuś dziecka był z nami cały czas - w ciągu dnia i w nocy. Naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mag12344 Re: Klinika Iatros 25.03.05, 16:41 jak wygladala opieka po cc, nad Toba i malenstwem, personel byl sprawny i pomocny?jak bylo z karmieniem po cc, mialas problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
nona_n Re: Klinika Iatros 28.03.05, 14:50 opieka wzorowa, az nadto bo połozne pojawiały sie (jak spod ziemi) w moim pokoju chwilkę - dosłownie - po tym, jak Mała zaplakała. A ja chciałam sama zmierzyć się z wyzwaniem jakim był (i jest nadal dla mnie płacz Malutkiej. Tak więc pojawialy się błyskawicznie, czy to dzien czy noc (jesli chciałam pospać zabierały ja ze sobą na tyle na ile chcialam) i naprawdę chętnie słuzyly pomocą, radą, pocieszeniem, usmiechem, anegdotką.. Nauczyly mnie i Tatusia ubierać, przewijać, kąpać. Lekarze bardzo przyjaźnie do nas nastawieni, o ich fachowości i profesjonalizmie nie wspomne. Siarę miałam w dniu cc (w ciąży nie bylo jej ani śladu) pokarm dzień później, pojawial się stopniowo, coraz więcej. CC w Iatrosie to naprawde dobrze wydana kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzie Re: Klinika Iatros 29.03.05, 10:16 Ja rodziłam w Iatrosie dwa razy. Opieka, atmosfera, warunki bez zastrzeżeń. Naprawdę polecam. Co do cen - jak sobie podliczyłam wszystko to co tam masz zapewnione w cenniku jednego z warszawskich szpitali - wyszło drożej Zobaczcie iatros.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_271 Re: Klinika Iatros 29.03.05, 12:19 na stronie Iatrosa jest podana cena 2800,- PLN za porod naturalny. To jest cena bez pobytu rozumiem, musze doliczyc jeszcze po 350,- PLN za kazdy dzien pobytu u nich? Odpowiedz Link Zgłoś
tunia8 Re: Klinika Iatros 15.04.05, 19:54 miałaś cesarkę na życzenie czy z powodu wskazań? jeśli na życzenie, to czy nie robili Ci z tym problemów? Który lekarz robił cc? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotax1 Re: Klinika Iatros 19.04.05, 14:16 tunia8 napisała: > miałaś cesarkę na życzenie czy z powodu wskazań? jeśli na życzenie, to czy nie > robili Ci z tym problemów? Który lekarz robił cc? Nie robią problemów, mozna porozmawiać i wszystkiego się dokładnie dowiedzieć. Jeżeli chcesz cos więcej wiedzieć pisz na priv. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś