Dodaj do ulubionych

Sławomir Warzęchowski - potrzebny kontakt

03.04.05, 12:35
Potrzebuję namiary na dr S. Warzęchowskiego - podobno juz nie przyjmuje w
Dantexie i ma prywatny gabinet. P.S. w miare pilne!!
Obserwuj wątek
    • marialk Re: Sławomir Warzęchowski - potrzebny kontakt 03.04.05, 17:19
      Super lekarz .Robił mi cesarkę na żelaznej nr . 60838418
    • ryba5ryba Re: Sławomir Warzęchowski - potrzebny kontakt 05.04.05, 12:35
      Prawidlowy telefon do dr Warzechowskiego na Zytnia to 608-384-218.
      Człowiek jest niesamowity.
      • lisa55 Re: Sławomir Warzęchowski - potrzebny kontakt 05.04.05, 12:50
        Mam nadzieje, ze jest jak piszecie. Jestem na poczatku ciazy i umówiłam sie do
        dr Warzechowskiego na pierwsza wizyte. Przez telefon wydawal sie konkretny i
        sympatyczny.Jestem troche zestresowana bo zawsze chodzilam do lekarek.Dwie moje
        kumpelki z pracy prowadza u niego ciaze i obie mowia,ze wizyty i cala opieka
        jest rewelacyjna.Jak cos wiecie to piszcie.
    • ptysiaczek_r Odradzam - z mojego doświadczenia 06.04.05, 09:47
      Ja chodzilam do dr warzęchowskiego przez 2 lata i zawsze mówił, ze jest
      wszystko dobrze, był owszem bardzo miły, ale moim zdaniem kompletnie
      niekompetentny, a jak zaszłam w ciążę to miałam plamienia, on mówił, że to sie
      unormuje, denerwowałam się i poszłam do innego gina i ten zrobił wielkie oczy,
      bo na USG okazało się ze mam ogromna torbiel na jajniku, a oprłócz tego duza,
      krwawiąca zaniedbana nadzerkę, ten drugi lekarz powiedział mi to wszystko na
      pierwszej wizycie! Dodam , że Warzechowski nie zrobił mi nigdy USG, a wiedział,
      że planujemy z męzem ciąże. Teraz jest wszystko na dobrej drodze, jestem pod
      opieka kompetentnego lekarza, a nie tylko miłego.
      Zastanów się nad tym, może jak jest wszystko w porzadku, to dr Warzechowski
      umie poprowadzic ciąże, ale w takim przypadku jak mój, to sie nie popisał, a
      ile nerwów zjadłam przez niego.
      • larysa555 Re: Odradzam - z mojego doświadczenia 13.04.05, 11:34
        Ja takze chodziłam i chodzę do dr Warzęchowskiego. Tak jak Ty miałam plamienia
        na początku ciąży, otrzymałam od Niego leki i zwolnienie i po kilku tygodniach
        wszystko mineło. Nie bardzo tez rozumiem dlaczego nie miałaś USG na początku
        ciąży - ja miałam zalecone oki. 6 tyg - robiłam u dr Makopwskiego. Z tego co
        wiem zawsze - przynajmiej u moich znajomych - dr Warzęchowski zalecał bardzo
        szybkie zrobienie bad. USG, żeby jak sam mówił, sprawdzić czy z ciążą wszystko
        w porządku.Mysle, ze kazdy robi jakieś błędy i nie ma lekarzy nieomylnych - ja
        zostaje przy swoim i wszystkim go polecam, na razie nikt z moich nie miał
        zadnych ale, co do kompetencji. Trzymaj się.
      • lexus3 JA POLECAM. 05.05.05, 10:35
        Jestem lekarzem nie pracującym w zawodzie, ale pojecie mam.
        Razem z żoną prowadziliśmy ciąże u dr Warzęchowskiego.Wcześniej otarliśmy sie o
        wielu lekarzy, ale tylko dr Warzęchowski miał 3 rzadkie w tym zawodzie zalety -
        nie robi bezsensownej paniki, nie ocenia innych lekarzy, jak nie wie to mówi,że
        nie wie, a nie udaje. A teraz historia " naszej" torbieli.
        Na pierwszym USG ciąży u dr Makowskiego okazało sie, że żona ma torbiel na
        jajniku.Dr Warzęchowski uspokoił nas dał leki rozkurczowe i powiedział, że się
        zdarza w ciąży i nic poza obserwowaniem nie trzeba robić.Lecz w domu u rodziny-
        horror. Żona zaciągneła mnie na konsultacje do polecanej doktórki.
        Pani doktor zbadała, zobaczyła USG i roztoczyła czrną wizję naszej ciąży ze
        śmiercią włącznie. Nazwała naszego lekarza nieukiem i wysłała nas do szpitala.
        Zadzwiniłem uczciwie do doktora, ze jedziemy do szpitala, a on, że prosze
        bardzo ale i tak nas nie przyjmą. I TAK SIĘ STAŁO.W szpitalu pani doktor
        zrobiła USG, potwierdziła torbiel, i wygnała do domu, na lekach rozkuczowych,
        które ustawił dr Warzechowski.W trzecim USG nie było juz zadnej torbieli.
        Potem nic się juz nie działo. Poród też był ok. Jak dla mnie dr Warzechowski
        sprawdził sie doskonale. I jeszcze o USG - dr warzechowski wsólpracuje z dr
        Makowskim - też rewelacyjny, i nie bardzo chce mi sie wierzyć, że nie wysłał
        Ciebie na USG na początku ciąży.Zawsze powtarzał, że w obecnych czasach USG to
        podstawa. Polecam Go gorąco.Pozdrawiam.
        PS. A co z twoją torbielą ?
    • born82 Re: Sławomir Warzęchowski - POLECAM!!!!! 05.05.05, 18:10
      Witam!
      Dr Warzechowski prowadzil moja cala ciaze i z racji tego,ze urodzilam miesiac
      temu jestem jeszcze pod jego opieka.Jako lekarz sprawdzil mi sie rewelacyjnie,
      nie moge nawet jednego zlego slowa o nim powiedziec.Na kazdej wizycie poswieca
      Ci tyle czasu,ile potrzebujesz, zawsze z usmiechem,odpowie na kazde pytanie,
      doradzi,wyslucha.Czujesz,ze dba o Ciebie.Taki prawdziwy lekarz z powolania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka