jaagoda 03.04.05, 22:36 Słyszałam, żejuż od jutra ma być otwarty - ale to inf. "z ulicy". Nie mogę sie dodzwonić tam od 2 dni - może któraś też sie tam "dobija" i wei coś konktretnego i pewnego. jagoda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarmanik Re: KIEDY BIELAŃSKI? KTOŚ WIE? 04.04.05, 08:18 Ja tez mam informacje że dziś otwierają. Będę dzwonić jeśli się nie uda, w środę idę tam do szkoly rodzenia więc wtedy dowiem się na pewno W środę wieczorkiem dam ci znać A na kiedy masz TP może się spotkamy na porodówce ??? )) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter_exunruzanka Re: KIEDY BIELAŃSKI? KTOŚ WIE? 04.04.05, 09:34 Słyszałam, że dziś (4.04) inauguracja, a od jutra przyjmują już pacjentki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna Re: KIEDY BIELAŃSKI? KTOŚ WIE? 04.04.05, 09:40 Moja dr potwierdzila, ze dzis otwarcie i jest to najladniejszy oddzial jaki widziala. Ciekawe jak z cennikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
jaagoda Re: KIEDY BIELAŃSKI? KTOŚ WIE? 04.04.05, 11:16 dzieki za info. ja mialam termin na wczoraj - tj. 3 kwietnia ale jeszcze jestem w domu. Wczoraj bylam na Ktg na Inflanckiej ale Bielanski mam najbliżej i daltego zalezaloby mi tutaj. Nie wiem teraz co robic - jesli nic sie nie wydazy do jutra to mam na 13.00 isc na Inflancka na KTG. Nie wiem czy moge tak sobie pojsc na KTG do Bielańskiego - chyba tak, co? jak myslicie? J. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_aga75 Re: KIEDY BIELAŃSKI? KTOŚ WIE? 04.04.05, 11:33 Ja myślę że powinnaś pójść do Bielańskiego. Przy okazji zobaczysz czy Ci się podoba. Podejrzewam że teraz przyjęcia będą bez problemu bo jeszcze bez tłoku. A jak urodzisz to szybciutko napisz jak tam było wspaniale . Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
tomcia5 Re: KIEDY BIELAŃSKI? KTOŚ WIE? 04.04.05, 12:50 Dzisiaj jest otwarcie....dzwoniłam na izbę ptrzyjeć o 10.00.........ale na 100 % nie powiedzieli kiedy będą przyjmowac pierwsze pacjętki....... Oczywiście o cenniku też nic nie wiadomo....ale prosili żeby zadzwonić około 16.00 to może juz coś bedzie wiadomo... Ja mam termin na 9 kwietnia......ale chyba nie doczekam...... Po 14.00 mam dzwonic do swojego gina. on ma juz ( podobno wszystko wiedzieć)...... Trzymajcie się dziewczyny...... Tomcia 39 t.c. i 3 dni..... Odpowiedz Link Zgłoś
sgosia5 Re: KIEDY BIELAŃSKI? KTOŚ WIE? 04.04.05, 15:18 Będę dzis wieczorem u gina, to może się czegoś dowiem i dam znać. Pozdrawiam! Mamusia wkrótce dwóch córeczek (ok. 12.VI) Odpowiedz Link Zgłoś
kopper2 Re: KIEDY BIELAŃSKI? KTOŚ WIE? - JESZCZE DZIŚ!!! 04.04.05, 15:31 Na Izbie kilka minut temu poinformowano mnie, ze mieli przyjmowac pacjentki jutro od 8 rano, ale zaczynaja juz dzis o 19-stej.Hura, nareszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarmanik NARESZCIE !!!!!!! 04.04.05, 19:30 Wreszcie już myślalam że się nie doczekam. Widzialaś może oddzial faktycznie jest taki ladny??????? Odpowiedz Link Zgłoś
jaagoda Re: NARESZCIE !!!!!!! 04.04.05, 23:01 ja zadzwonie do nich jutro rano i zapytam czy moge przyjsc na KTG (jestem 2 dni po terminie). Nie mam tam żadnej znajomej polożnej, lekarza ale mam nadzieje ze nie bedzie tak żle - duzo kobiet mowi "tylko nie bielański". Denerwuje sie troche ale jak juz pisalam najbardzije pasuje mi ten szpital - njabliżej co jest b. wazne w mojej sytuacji. pozdr. jagoda Odpowiedz Link Zgłoś
mammutka Re: NARESZCIE !!!!!!! 05.04.05, 11:23 i poród rodzinny za darmo czyli jak przed remontem a oddział przepiękny!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcia5 Re: NARESZCIE !!!!!!! 05.04.05, 11:28 mammutka napisała: > i poród rodzinny za darmo czyli jak przed remontem a oddział przepiękny!! Skąd wiesz ,ze poród rodzinny za darmo.... ja uzyskałam dzisiaj całkiem inne informacje ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
tomcia5 Re: KIEDY BIELAŃSKI? KTOŚ WIE? 05.04.05, 11:25 Dzisiaj dzwoniłam do położnej ....udało mi się dowiedzieć o ceny....... Poród rodzinny w sali 2 - osobowej 200 zł....jakos nie moge sobie tego wyobrazić......mają takie 3 sale...... Natomiast w sali 1 osobowej 500 zł....niestety jest tylko jedna taka sala...... Znieczulenie nie mniej niz 500 zł...ale dokladnie jeszcze tego nie wiedzą.....bo oddzial ruszył dopiero wczoraj o 19.00- tej..... Mój gin. mółwił ,że oddział jest bardzo dobrze wyposażony .....podobno bardzo ładny....... No nie wiem....sama się przekonam.....jak zdążę dojechać....mieszkam dosć daleko .....ale jestem "związana " lekarzem...... Pozdrawiam ...szybkich i łatwych porodów....... Tomcia 39 t.c i 4 dni Odpowiedz Link Zgłoś
czarmanik do tomcia5 05.04.05, 16:05 Wyczytalam ze masz telefon do polożnej z bielańskiego. Bardzo zależy mi na tym aby oplacić polożną i z nią rodzić czy możesz podzielić się ze mną namiarami na polożną. Napisz na e-mail albo gg. Z góry dzięki)) Odpowiedz Link Zgłoś