beri123 20.04.05, 08:28 Bardzo Was proszę o podanie kontaktu do dr Zwolińskiego z IMId. Serdecznie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marianetka Re: dr Zwoliński IMID- kontakt 20.04.05, 09:44 z tego co pisaly dziewczyny na forum, to dr Zwolinski nie pracuje juz w IMiD a na Madalinskiego robilam u niego USG 3D, poszukam wieczorem - moze gdzies na pieczatce jest jego komorka to przele Ci na priva Odpowiedz Link Zgłoś
mala00 Re: dr Zwoliński IMID- kontakt 20.04.05, 10:09 W instytucie faktycznie już nie pracuje ale mam namiar na prywatną przychodnię na ul Grenadierów 21 gdzie doktor Zwoliński przyjmuje.Wizyta kosztuje 200zl ale mają tam jeden z najlepszych sprzętów w Polsce.Można sobie zdjęcia nagrać na dvd. Przychodnia specjalizuje się w badaniach prenatalnych.tel813.22.38. Odpowiedz Link Zgłoś
velopedus Re: dr Zwoliński IMID- kontakt 20.04.05, 11:14 Dr Zwolinski pracuje tez w Gromada Medica (wpisz w wyszukiwarke, nie pamietam tel.). USG klasyczne kosztuje 120 zl, 3D - 160. Wszystko nagrywa na plyte DVD. Polecam go z calego serca . Mala00 - czy to znaczy, ze jednak bylas u Zwolinskiego ?!? I jak wrazenia? Pozdrawiam Maja Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: dr Zwoliński IMID- kontakt 20.04.05, 14:57 dr Zwolinski jest moim lekarzem do kilku ladnych lat. prowdzil moja ciaze i opiekowal sie mna w IMiD. ale od tego roku przeszedl na madalinskiego, a ja razem z nim jestem nim po prostu zachwycona i nie chce innego lekarza. nr do recepcji gromady medici 582 94 55 dziewczyny mam prosbe, jesli ktoras bedzie podawala jego pryw kom. niech robi to wlasnie na priv. on i tak ma non stop telefony od pacejntek. uszanujmy jego prywtnosc. pisze to bo kiedys ktos chcial na forum publ. podac ale na szczescie ucieto te zapaly. naprawde serdecznie go polecam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś