Dodaj do ulubionych

dr Zioło -Żelazna

27.04.05, 23:40
wybieram się na USG do pana dr Zioła - czy ktoś miał badanie u tego lekarza?
Obserwuj wątek
    • moni_011 Re: dr Zioło -Żelazna 28.04.05, 11:36
      miala moja znajoma ostatnio i od razu mowie, ze nie polecam, raczej srednio sie
      zna na usg, idz do makowskiego
      • maatika Re: dr Zioło -Żelazna 28.04.05, 13:12
        ja miałam USG u Makowskiego i u Zioło. Makowski jest sympatyczniejszy, Zioło
        jest trochę mniej delikatny - trochę taki rzeźnik, ale same umiejętności sa
        porównywalne. No i Zioło sporządza dokłaniejszy opis wyników. Moim zdaniem obaj
        się nadają do odwiedzenia
        pozdrawiam, Kasia
        • aajn2 Re: dr Zioło -Żelazna 28.04.05, 13:34
          Bylam pcjentka dr Ziolo w Fundacji, chodzilam tez do niego na USG. Bylam bardzo
          zadowolona. USG bylo robione bardzo dokladnie, wszystko wyjasnial, bez znuzenia
          odpowiadal na nasze pytania. Zawsze dolaczal kilka fotek i opis badania bardzo
          dokladny. Polecamsmile)
          Aga
          • gnpolec Re: dr Zioło -Żelazna 28.04.05, 16:31
            uwaga uwaga

Zioło do Makowskiego nie może być porównywalny
            nie bez kozery to Makowski nadzoruje Zioło i innych od usg na Żelaznej a nie
            odwrotnie
            Makowskiemu braku szczegółowości nie można absolutnie odmówić
            Ziołu i owszem
            byłam na Żelaznej tydzien temu (poród wczesny zagrazajacy w 33TC) usg u Zioło-
            akurat byl-oprocz pomiarów w cm niczego sie nie dowiedzialam
            na pytanie o serducho-zastawki, przepływ, wymiary itp dłuuuugo wpatrywał się w
            ekran mrucząc pod nosem... no... wydawac by sie mogło, ze wyglada dobrze...
            cisza ... i znowu ... chyba wyglada ok....

nie wystarczyło mi to i sprawdzilam po tygodniu u Makowskiego
            ilosc wod plodowych na minimum, szyjka otwarta zewnetrznie (wiem ale Ziolo nie
            widzial), lozysko gotowe do porodu, maluch bbb nisko, porod moze wystapic w
            kazdej chwili (kciuki zeby nie)
            Ziolo nie widzial tego

na marginesie dodam, ze przy sercu nie byl zbyt pewnien gdyz ostatnio zdarzylo
            mu sie kilka sercowych wpadek (niestety potwierdzone)

nie mam nic do gościa, kazdy musi sie uczyc,na to trzeba czasu ale nie
            ufałabym, jesli mam wybor lekarza

PS fotki zawsze dołącza sie do opisu badania wiec to nie rarytas
            opis generowany jest przez ustalony formularza , w ktory wpisuje sie dane a do
            tego opini wlasna, wiec musi byc w ten a nie inny sposob opisem dokladnym
          • moni_011 Re: dr Zioło -Żelazna 28.04.05, 23:26
            a to jakis rarytas jak ktos dolacza fotki i opis przeciez to standard, takich
            specjalistow jak on to jest mnostwo ale tylko paru sie zna na tym co robi
            niestety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka