Dodaj do ulubionych

SPES Kraków

09.05.05, 11:29
O tej prywatnej klinice położniczej słyszałam dużo dobrego i dużo złego . Co
o niej wiecie?? Czy któraś miała tam cesarkę ??
Obserwuj wątek
    • sylwia20041 Re: SPES Kraków 10.05.05, 23:34
      Witam ja w Spesie urodzilam dwojke dzieci pod kierunkiem dr. Balasza. Coprawda
      nie przez cesarke ale jestem bardzo zadowolona. Dobra polozna jest Renata.ja
      serdecznie polecam.
      Ps. Dr.Balasza znam kilka lat i rowniez polecam
      • 3porzeczki Re: SPES Kraków 11.05.05, 00:20
        Moja kumpela miała w Spesie dwie cesarki u dr Bałasza - bardzo poleca. Ja
        jednak skłaniam się ku Ujastkowi, jest większy i zbiera więcej pochlebnych
        ocen. W każdym razie mam już dość molochów typu Narutowicz czy Kopernika
        • dancia2 Re: SPES Kraków 11.05.05, 11:22
          Na temat kliniki SPES wiem tyle że podobno mają kilka wytoczonych spraw o
          zaniedbanie w sztuce lekarskiej. Moja znajoma która mieszka obok kliniki mówi
          że nie ma dnia bez odjeżdzającej karetki, ale ile w tym prawdy nie wiem.
          Natomiast jeżeli myślisz o cc to polecam Ujastek. Sama mialam tam robioną cc
          miesiąc temu a że byla to moja druga to mam porównanie. Warunki są tam
          rewelacyjne, nie odbiera się tego ze to szpital a i opieka jest fachowa.
          • chochlik4 Re: SPES Kraków 12.05.05, 13:10
            No jednak chyba są dni bez karetek, bo leżałam tam kilka razy po kilka-
            kilkanaście dni i nie było ani jednej w tym czasie. Ani przywożącej pacjentki
            ani odjeżdżającej z matką czy dzieckiem.
            Opieka wg mnie super. A sprawy owszem..., ale to klinika wytoczyła m.in. pewnej
            stacji TV. I z tego, co wiem to wygrała...
          • 3porzeczki Re: SPES Kraków 02.08.05, 23:14
            31.07.2005 urodziłam w Spesie synka. Poród odbierała położna Pani Grażyna
            Krzemień i doktor Dariusz Rzepka - rewelacyjny zespół, czułam się bezpiecznie,
            w fachowych rękach, a jednocześnie miło, przytulnie, jak w domu. Poród siłami
            natury, bez nacięcia, mimo możliwych komplikacji w rewelacyjnym stanie wróciłam
            do domu z synkiem (10 pkt Appgar). Mam porównanie, bo mój pierwszy poród
            zakończył się krwotokiem i przetaczaniem krwi w szpitalu Narutowicza. Pracuje
            tam wielu lekarzy i położnych, o których nie mogę nic powiedzieć, bo ich nie
            znam, w każdym razie moje odczucia są rewelacyjne, a zespół na który trafiłam
            mogę z czystym sumieniem polecić. Nie wierzcie we wszystkie plotki o procesach,
            zamartwicach i innych cudach jakie to ponoć zdarzają się w Spesie, to prywatna
            Klinika, a konkurecja nie śpi, a tragedie zdarzają w każdym szpitalu
            • dexxa9 Re: SPES Kraków 08.08.05, 12:19
              Proszę o namiary SPES'u. Ile kosztuje taki poród? Rodzinny?
    • kasiulek79 Re: SPES Kraków 09.08.05, 09:50
      Witam.
      25.03.2004 urodziłam w Spesie synka pod opieką dr Bałasza i położnej p. Renaty.
      Mimo długiego porodu wspominam wszystko rewelacyjnie. Fachowy personel i
      poczucie przytulności sprawiły że nie byłam przerażona. Wszyscy dbają o
      pacjentki i maluchy. Rodziłam z mężem, za cały pobyt - łącznie z ZZO zapłaciłam
      250 zl. Osobiście mogę polecić klinikę.
      Pozdrawiam
      Kasia i Mikołajsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka