kinada 15.05.05, 20:57 Witam!!!! Czy któraś z Was miała 'do czynienia'z dr. Dariuszem Wydrą z Gdańska??? Jeśli tak,to dajcie znać co o Nim sądzicie!! Z góry dziękuję!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mel33 Re: dr.Dariusz Wydra 19.05.05, 13:09 Ja się u niego leczyłam, potem prowadził moją ciążę, zakładał szew szyjkowy. Polecam go bardzo, jest bardzo dobrym specjalistą , wie co robi, pamięta swoje pacjentki!Jak do niego trafisz to możesz być zupełnie spokojna, że zastosuje właściwe leczenie,możesz mu zaufać i zdać się na niego,naprawdę,może to dziwnie brzmi że go tak chwalę ale gdyby nie on to może moje dziecko by się nie urodziło...( a mam doświadczenie bo znam i chodziłam do wielu lekarzy).Jeszcze przed ciążą zdiagnozował u mnie pewną chorobę ( a wcale z tym do niego nie przyszłam)-wypytał o co trzeba. Napisz czy do niego poszłaś i jakie wrażenia. Serdecznie pozdrawiam, Ana Odpowiedz Link Zgłoś
kinada Re: dr.Dariusz Wydra 20.05.05, 19:05 Cześć!!!! Do dr Wydry chodze już od jakiegoś czasu i tez jestem bardzo zadowolona! Pytałam o jakies opinie,żeby zorientowac sie co sądzą o Nim inne pacjentki. Mi dr też zakłożył szew,pprzepisał leki..Tak jak Ty Ana,uważam ze dr Wydra jest dobrym specjalistą Powiedz mi jeszcze czy swoją dzidzie urodziłaś w szpitalu na Klinicznej??? pozdrawiam gorąco ---kinga i szymuś w brzuszku Odpowiedz Link Zgłoś
mc37 Re: dr.Dariusz Wydra 20.05.05, 22:54 W Redłowie powiedziano mi, że urodzę dziecko z wogogłowiem , wysłano mnie do dr. Wydry, zaprzeczył, zaufałam i resztę ciąży "przechodziłam" do niego. Mam cudownego 8-letniego syna . Dr. Wydra jest lekarzem godnym zaufania.Chodzę do niego na badania jest naprawdę lekarzem, którego polecam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś