Dodaj do ulubionych

dr.Dariusz Wydra

15.05.05, 20:57
Witam!!!!
Czy któraś z Was miała 'do czynienia'z dr. Dariuszem Wydrą z Gdańska???
Jeśli tak,to dajcie znać co o Nim sądzicie!!
Z góry dziękuję!! wink
Obserwuj wątek
    • mel33 Re: dr.Dariusz Wydra 19.05.05, 13:09
      Ja się u niego leczyłam, potem prowadził moją ciążę, zakładał szew szyjkowy.
      Polecam go bardzo, jest bardzo dobrym specjalistą , wie co robi, pamięta swoje
      pacjentki!Jak do niego trafisz to możesz być zupełnie spokojna, że zastosuje
      właściwe leczenie,możesz mu zaufać i zdać się na niego,naprawdę,może to dziwnie
      brzmi że go tak chwalę ale gdyby nie on to może moje dziecko by się nie
      urodziło...( a mam doświadczenie bo znam i chodziłam do wielu lekarzy).Jeszcze
      przed ciążą zdiagnozował u mnie pewną chorobę ( a wcale z tym do niego nie
      przyszłam)-wypytał o co trzeba.
      Napisz czy do niego poszłaś i jakie wrażenia.
      Serdecznie pozdrawiam,
      Ana
      • kinada Re: dr.Dariusz Wydra 20.05.05, 19:05
        Cześć!!!!

Do dr Wydry chodze już od jakiegoś czasu i tez jestem bardzo zadowolona!
        Pytałam o jakies opinie,żeby zorientowac sie co sądzą o Nim inne pacjentki.
        Mi dr też zakłożył szew,pprzepisał leki..Tak jak Ty Ana,uważam ze dr Wydra jest
        dobrym specjalistą wink
        Powiedz mi jeszcze czy swoją dzidzie urodziłaś w szpitalu na Klinicznej???

pozdrawiam gorąco
        ---kinga i szymuś w brzuszku wink
    • mc37 Re: dr.Dariusz Wydra 20.05.05, 22:54
      W Redłowie powiedziano mi, że urodzę dziecko z wogogłowiem , wysłano mnie do
      dr. Wydry, zaprzeczył, zaufałam i resztę ciąży "przechodziłam" do niego. Mam
      cudownego 8-letniego syna . Dr. Wydra jest lekarzem godnym zaufania.Chodzę do
      niego na badania jest naprawdę lekarzem, którego polecam!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka