gosia262 19.05.05, 20:53 do kogo chodziłyście w Gdyni? jak poród w Redłowie, po likwidacji porodówki w Miejskim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_warka Re: Gdynia 19.05.05, 21:21 Hej.Chodziłam do dr Kubika-miałam bardzo trudną ciążę.Bardzo go sobie chwalę.Miałam cc-również doktor je wykonywał-szybko i bez komplikacji doszłam do siebie. Przyjmuje na Pułkownika Dąbka 2 wt i czw. 17-19(Oksywie)Pozdrawiam. Mogę Ci przesłać tel.jeśli jesteś zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia262 Re: Gdynia 20.05.05, 21:43 dzięki, a moglabys napisac, jak teraz opieka w Redlowie? nie jest tam zbyt tloczno? ja rodziłam tam trzy lata temu i był problem z salą do porodu rodzinnego, jak jest teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
ba_warka Re: Gdynia 20.05.05, 22:27 Hej. Mam nadzieję,że Ci pomogę-rodziłam przed połączeniem.Problemów nie było żadnych wszystkie sale były wolne tzw. ogólne też.Mają nowy sprzęt do USG.Po połączeniu leżałam na septycznym 3 doby-nie narzekałam.Opieka bardzo dobra-położne na każde zawołanie(czy raczej wciśnięcie guzika-nie mogłam wstawać).Tylko remont trochę przeszkadzał-mąż przyniósł mi radio i po kłopocie. Położne są bardzo fajne a jeśli widzą,ze współpracujesz to wogóle jest ok.Trochę miałam nerwa na panią dr pediatrę,ale na szczęście na 5 dób była chyba 3 razy(i chwała jej za to)-najfajniejsze i pomocne położne na noworodkach.Wspominam miło.Życzę Ci szczęśliwego rozwiązania.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś