maja2 26.05.05, 21:05 co sądzicie o położnictwie w szpitalu Biziela???Jacy tam pracują specjaliści? Proszę o szczere opinie-Pozdrawiam-Majka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdusia11 Re: SZPITAL XXX LECIA (BIZIEL) W BYDGOSZCZY... 27.05.05, 08:32 Cześć!!! Ja rodziłam w Bizielu 2,5 roku temu. Miałam co prawda opłaconą położną ale myślę,że w gruncie rzeczy to nie miało większego znaczenia. Fachowość i błyskawiczność w podejmowanych dezyzjach ocewniam na medal. Niestety był jeden mankament tzn. zostałam zarażona gronkowcem w czasie cięcia. Wtedy byłam wściekła i rozżalona teraz z prespektywy czasu wiem,że takie rzeczy po prostu się zdarzają. Natomiast moja szwagierka rodziła w dwójce na Kapuściskach i źle ją "wyczyścili" więc kilka dni później wracała z temperaturą na oddział. Jak nie urok to ... Wiem jedno ,że pomimo tego co się zdarzyło jak jeszcze będzie mi dane rodzić dziecko to będzie Biziel. Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia11 Re: SZPITAL XXX LECIA (BIZIEL) W BYDGOSZCZY... 27.05.05, 08:39 Sorki ale niechcący wcisnęłam enter... No więc wracając do tematu to personel na samym już połoźnictwie też niezły. Większość lekarzy i pielęgniarek zaangażowana w to co robi przy tym miła więc myślę,że jest OK. Polecam ale wybór i tak należy do Ciebie... Życzę powodzenia i pozrawiam Magda (Mama Oleńki-kochanej córeńki 20.12.2002) Odpowiedz Link Zgłoś