Dodaj do ulubionych

czy w Bielanskim????

20.06.05, 22:39
oddzial Patologii ciazy wyglada rownie imponujaco jak izba przyjeci, porodowka
oraz sale poporodowe?
Obserwuj wątek
    • norunio Re: czy w Bielanskim???? 21.06.05, 10:05
      chyba nawet lepiej smile

Miesiąc temu spędziłam tam dwie doby przed porodem. Warunki super.
      • madzias1968 Re: czy w Bielanskim???? 22.06.05, 08:58
        Warunki super, gorzej z opieką lekarską. Jeśli wszystko z pacjentką i
        dzieckiem jest ok to w porządku, schody zaczynają się, gdy pobyt w szpitalu
        przeciąga się.
        • ja275 mh :( 22.06.05, 09:42
          a jesli ma sie oplacona polozna to problem lekarski tez istnieje???? bede miala
          najprawdopodobniej cc wiec troche boje sie ze bede zdana tylko na siebie
          • madzias1968 Re: mh :( 22.06.05, 10:07
            Położną masz głównie przy porodzie, po porodzie (lub przed na patologii) wpada
            do Ciebie tylko raz na jakiś czas i owszem może się czegoś dowiedzieć na twój
            temat, gdy jest taka potrzeba (ale wiele nie zrobi, gdy trzeba jakoś
            zadziałać). Ja na szczęście nie miałam drastycznych przeżyć, ale uwierz mi, że
            dziewczyny, któe leżały ze mną i miały faktycznie problemy, były z tymi
            problemami zostawiane same sobie. Jedynie baaaardzo zdecydowane zachowanie
            przynosiło jakieś skutki. Nie będę się rozpisywała na ten temat, bo dużo by
            mówić. Mam nadzieję, że w twoim przypadku wszystko będzie ok.
            Magda
    • ivona18 Re: czy w Bielanskim???? 22.06.05, 09:58
      Wczoraj właśnie tam byłam i faktycznie cały oddział jest super!!! Ale nie wiem
      jak z opieką;-(((
      • tiga76 Re: czy w Bielanskim???? 25.06.05, 22:00
        Jak dla mnie opieka super. Przeleżałam 5 dni na patologi i podsumowując byłam
        zadowolona. O ile można być zadowolonym gdy się czeka na dziecko które nie
        spieszy się na świat smile. Po porodzie leżałam na sali z dziewczyną, która sporo
        przeszła-miała silne zatrucie ciążowe i poród bliźniaków w dość wczesnej ciąży.
        Mówiła że personel nie odstępował jej na krok- położna była przy niej prawie
        non stop, a lekarz co chwila przychodził.Ogólnie ona była bardzo ciężkim
        przypadkiem, ale z opieki i na patologii i na położnictwie była bardzo
        zadowolona. Zresztą tak jak i ja.
    • ania.silenter Re: czy w Bielanskim???? 27.06.05, 22:09
      Patologia - warunki i opieka super, położnictwo - warunki ok, opieka - okropna
      (zwłaszcza po ccsad(( - zap.....aj z dzieckiem i nie zawracaj głowy - położne i
      pielęgniarki nie są od tego aby ci pomagaćsad).
      pozdrawiam
      • ja275 to niedobrze ... 28.06.05, 14:49
        kurka troche sie zmartwilam bo jak wczesniej juz wspomnialam raczej na 100%
        bede miala cc, poprzednio tez mialam cc wiec i w tym przypadku ze wzgledow
        zdrowotnych bede cieta, z tego co piszecie wynika, ze naprawde trzeba byc zdana
        na siebie i to nawet po cc, bede miala oplacona polozna ale czy ona cos pomoze -
        mam nadzieje ze tak - poprzednio byla dosc pomocna ale stracha mam teraz
        naprawde bo jak tu robic cos przy maluchu po takim zabiegu.....
        Neta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka