Dodaj do ulubionych

dr Polkowski- Grójec

23.07.05, 19:47
Cześc dziewczyny,
czy któraś z Was prowadziła ciążę u dr Polkowskeigo z Grójca?
Jakie opinie są na jego temat?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • pajesia Re: dr Polkowski- Grójec 27.07.05, 16:36
      doktora Polkowskiego nie znam. Znam natomiast panią dr Wróblewską (przyjmuje
      chyba przy Lewiczyńskiej) - chodziłam do niej kiedyś, moja mama prowadziła u
      niej swoją trzecią ciążę oraz moja bratowa - drugą. Obie są zadowolone z opieki.
      Mama ma do niej zaufanie do tego stopnia, że chociaż tu w W-wie jestem pod
      ciągłą opieką medyczną (mam bliźniaki) i nie bardzo znoszę podróże, nalega, bym
      przyjechała do pani Wróblewskiej, by ta mnie obejrzała i powiedziała, czy
      wszystko jest ok.
      myślę, że najlepiej jednak będzie, jeśli kontrolnie przejdziesz się do tych
      lekarzy i porównasz ich sposób bycia - który Ci bardziej odpowiada.
      przy mojej poprzedniej ciąży przetestowałam, oprócz mojej pani prowadzącej
      obecną ciążę, dwoje lekarzy - co pozwoliło mi zdecydować, do któej to osoby w
      życiu już nie pójdę!
    • nero.st Re: dr Polkowski- Grójec 28.07.05, 10:33
      Ja u niego prowadzę ciążę. Ma bardzo dobrą opinię w Grójcu. Jest sympatyczny i
      w porównaniu do innych tani (za wizytę z usg płacę 40-50 zł). Ma dużo pacjentek
      i w poczekalni spędza się nawet kilka godzin. Nie robi problemów z L4
      (zwolnienie lekarskie).
      Równie dobrze mówią o Pietrzaku, ale ten jest 2 razy droższy. U niego
      zapisujesz się na godzinę i nie musisz czekać.
      Co do p. Wróblewskiej i dr. Rzeźnickiego - nie polecam. Nie znają się na
      rzeczy. Słyszałam same złe opinie (jak się czeka na wizytę kilka godzin, to się
      wszystkiego człowiek dowie). Rzeźnicki prowadzi moją szwagierkę i mimo że ciąża
      rozwija się prawidłowo, to zabronił jej np.: baraszkowania, farbowania włosów,
      malowania paznokci, używania kremów na rozstępy.
      Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka