lolinka2 08.08.05, 14:28 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z w/w poradnią??? Zapisałam córkę na 22 sierpnia i ciekawa jestem jakim sprzętem dysponują, kto przyjmuje i wszystkiego innego co powinnam wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaskazuza Re: Laryngolog IMiD 09.08.05, 14:03 he he, trochę nietypowe forum jak na takie pytanie Ja prowadzę Zu właśnie w IMiD u dr Nowakowskiej-Szyrwińskiej. Nie ma tam jakiegoś super sprzętu, p[rzynajmniej w porównaniu z Instytutem Fizjologii i Patologii Słuchu gdzie wcześniej chodziłyśmy, ale jestem zadowolona - nie ma problemu z terminami (w IFiPS czasem kilka miesięcy się czeka) a Pani doktor jest przemiłą osobą. Badaniu laryngologicznemu towarzyszy badanie słuchu - różne w zależności od wieku pacjenta. Tylko przygotuj się na to, że możecie sporo poczekać na korytarzu, bo zapisy są na dzień a nie na godzinę i czasem niezły tłum się kłebi, niestety. Choć raz zdarzyło się, że weszłyśmy od razu... POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś