Dodaj do ulubionych

do MADZI25!!!!

11.10.05, 19:55
cześć madziu! mam na imię agnieszka i jestem z moją dzidzią już 15 tydzień.
właśnie się zastanawiam czy rodzić w Matce czy w Madurowiczu, więc miałabym
prośbę żebyś mi napisała jak można się skontaktować z twoim ginkiem. czy
chodziłaś do niego prywatnie czy do przychodni przy Madurowiczu? jaki on jest,
dlaczego masz o nim pozytywną opinię? ja narazie byłam u gina z Matki ale coś
nie jestem przekonana chociaż niby nie mam się do czego przyczepić... może ty
mi trochę pomożesz rozjaśnić sobie w głowie. pozdrawiam, aga.
Obserwuj wątek
    • mandzia25 Re: do MADZI25!!!! 11.10.05, 21:55
      agaiares - Ja jestem już zdecydowana rodzić w Madurowiczu. Przede wszystkim
      dlatego, że pracuje tam mój lekarz, którego uważam za świetnego specjalistę jak
      i również dlatego, że większość opinii o tym szpitalu jest POZYTYWNYCH. smile
      Jeśli chodzi o CZMP to w tym szpitalu rodziłam moja bratowa. Dowiedziałam się od
      niej tyle, że jeśli się zapłaci to nie ma na co narzekać. No i miała tam swojego
      lekarza prowadzącego! A dziewczyny które z nią leżały na sali, strasznie
      narzekały na sposób w jaki były traktowane. Ale one nie dawały w łapę.
      Jeśli chodzi o mojego lekarza prowadzącego to SZCZERZE POLECAM!!!! Jest świetnym
      specjalistą i wspaniałym człowiekiem!
      Ja rok temu poroniłam. Po tym zdarzeniu zdecydowałam poszukać dobrego lekarza.
      Uwierz mi proszę, że wielu ginekologów odwiedziłam ale zdecywoanie wybrałam dr
      Sieroszewskiego. Po pierwszej wizycie byłam bardzo, bardzo zadowolona ale
      pomyslałąm, że może chciał mnie zachęcić swoją uprzejmością. Pomyliłam się!
      Każda wizyta u niego to sama przyjemność. Przez ostatnie miesiące przed zajściem
      w kolejną ciąże ciągle miałam jakieś dolegliwości. Wiele razy wchodziłam na
      wizyty niemalże ze łazami w oczach a wychodziłam z szerokim uśmiechem na twarzy.
      Pomimo, że dowiadywałam się o kolejnym zapaleniu czy grzybicy. Dr Sieroszewski
      zawsze potrafił mnie pocieszyć i uspokoić. No i przede wszystki skutecznie
      wyleczyć. Wiele mu zawdzięczam. Mają takiego lekarza naprawdę czuję się
      bezpiecznie. Mam jego numer telefonu i mogę do niego zadzwonić o każdej jeśli
      tylko zuważe u siebie coś niepokojącego.
      Naprawdę polecam go z całego serca. Na pewno się nie zawiedziesz!!!
      Ja jestem w iąży od czerwca. W lipcu wylądowałam w szpitalu z silnymi bólami
      brzucha.Jak tylko dowiedział się o tym mój lekarz natychmiast pojawił się na
      oddziale na którym leżałam. Pomimo, że nie pracował na tym oddziale to
      codzienniedo mnie zglądał i interesował się co się ze mną dzieje. Nawet w
      niedziele kiedy miał dzień wolny, pofatygował się i sprawdził czy u mnie
      wszystko w porządku. Czasami gdy coś złego się działo sam przychodził i
      osobiście mnie badał lub był obecny przy badaniu. Pełna opieka. Wiem, że hcodzę
      do niego prwatnie i płacę za wizyty i to go do czegoś zobowiązuje ale uważam, że
      w pełni spełnia swoje obowiązki. Niektórzy biorą kasę za wizytę i niemogą się
      doczekać aż wyjdziemy z gabinetu. A dr Sieroszewski poświęca pacjencce tyle
      czasu ile ona wymaga. Jesli potrzebujesz 15 min. To poświęca Ci 15 min, jeśli
      potrzebujesz 40 min to poświęca Ci 40 min. Dokładnie, spokojnie i precyzyjnie
      odpowiada na wszystkie pytania.
      Przyjmuje on prywatnie na Piotrkowskiej (chyba 93) i na Zielonej. Na
      piotrkowskiej wizyta kosztuje 90zł. Na Zielonej również ale za każde usg dopłaca
      się 50zł. Fakt, że ma tam o wiele lepszy sprzęt niż na Piotrkowskiej ale koszty
      są większe.
      Na piotrkowskiej również ma usg ale trochę stare ale całkiem sprawne także w
      razie potrzeby z niego śmiało korzysta beż dodatkowych opłat. Przy ciąży jednak,
      kiedy robi usg z dokładnym opisem trzeba dopłacić 30 zł. Ale naprawdę warto!!!!!!!
      Na Zielonej przyjmuje w czwartki a na piotrkowskiej w środy.
      Jeśli będziesz chciała dowiedzieć się czegoś więcej, np. numer telefonu to
      napisz na maila mandzia25@gazeta.pl

Pozdrawiam!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka