megis1 17.10.05, 14:37 Dziewczyny czy znacie ? Ja mam pozytywne opinie, ciekawe co Wy sadzicie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
appia0 Re: dr Zolnierczyk 20.10.05, 12:00 ja jestem z niego bardzo zadowolona, teraz zastanawiam sie nad porodem w Damianie i martwi mnie tr oche brak info o moim lekarzu Odpowiedz Link Zgłoś
baranca Re: dr Zolnierczyk 21.10.05, 00:07 juz uspokajam rodzilam 26 sierpnia w damianie ( w zeszlym roku) u żolnierczyka wrazenia super, porod byl cudowny ( moze dlatego, ze cesarka) opieka wspaniala a o lekarzu: ja jestem zadowolona, choć moja koleżanka, która była u niego, zmieniła lekarza na innego, oto powód: Żołnierczyk wygląda może na nieco roztrzepanego, ale wie, co robi, jak pojawi się drobniutki nawet znak zapytania ( u mnie tak bylo) nie zaniedbuje. ja sama do porodu wyrwalam go o 3 rano i przyjechal spod warszawy, ale to chyba norma. nie panikuje, podchodzi na luzaka, komu to przeszkadza, radzę może zmienic, ale ja bylam bardzo zadowolona, bo ten luz mi sie udzielil. w czasie porodu dzidzia byla owinieta pepowiną i nikt o tym wczesniej nie wiedzial, mimo to zadnej paniki, wszyscy cool. pozdrawiam i trzymam kciuki!!!!! jesli chcecie wiedziec cos jeszcze- służę info Odpowiedz Link Zgłoś
megis1 Re: dr Zolnierczyk 24.10.05, 21:55 a czy wiecie moze w jakim szpitalu przyjmuje oprocz Damiana, Mnie wyleczyl z torbieli, choc mialam juz w reku skierowanie na zabieg do szpitala od innego lekarza. Teraz jestem w 9 msc ciazy, i na razie zaliczylam 1 wizyte u dr Zolnierczyka. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
megis1 Re: dr Zolnierczyk 24.10.05, 21:56 a czy wiecie moze w jakim szpitalu przyjmuje oprocz Damiana, Mnie wyleczyl z torbieli, choc mialam juz w reku skierowanie na zabieg do szpitala od innego lekarza. Teraz jestem w 9 tyg ciazy, i na razie zaliczylam 1 wizyte u dr Zolnierczyka. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
baranca Re: dr Zolnierczyk 25.10.05, 14:09 wiem ze ma prywatna praktyke (jesli chcesz kontakt na komorke, daj znac na moj mail anyaba@wp.pl, podam Ci chetnie)a co do szpitali to wiem, ze pracuje w klinice bezplodnoscxi novum Odpowiedz Link Zgłoś
megis1 Re: dr Zolnierczyk 28.10.05, 19:08 Hej, dzieki, mam komore do niego, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś