iwta 04.11.05, 16:58 chciała bym czegoś się dowiedzieć o tym szpitalu . Mam zamiar tam rodzić i zastanawiam się jakie są wasze opinnie na temat tego szpitala ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysia_mama_wiktorka Re: SZPITAL PRASKI !!! 04.11.05, 17:05 proponuję lekturę wątku "szpital praski -wow" jest na drugiej stronie obecnie, a link nie chce mi wkleić W skrócie napiszę Ci że opinie są bardzo pozytywne, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia-kubusia1 Re: SZPITAL PRASKI !!! 05.11.05, 07:37 Pierwszy raz siedem miesięcy temu w Praskim. Za drugim razem też TYLKO TAM!!!!!!!! (poszukaj sobie moich postów na forum). Odpowiedz Link Zgłoś
katrem Re: SZPITAL PRASKI !!! 05.11.05, 10:23 Dokładnie, w zeszłym roku miałam w praskim laparoskopię, a na wiosnę będę tam rodzić Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek-21 Re: SZPITAL PRASKI !!! 05.11.05, 13:51 ja lezałamostatmnio tydzien w praskim na patologi ale schodziłam sobie też na porodówke i jestem pod wielkm wrażeniem szpitala tzn odremontowanych sal i fachowej bardzo miłej i życzliwej opieki też zamieżam tam rodzić chodze jeszcze prywatnie do ordynatora tegoszpitala Odpowiedz Link Zgłoś
gocha99 Re: SZPITAL PRASKI !!! 14.11.05, 17:45 ja rodziłam w praski i jestem zadowolona, drugie dziecko też planuję tam rodzić. Jak coś się dzieje to jest szybka decyzja o cc, a powiem szczerze jest to bardzo ważne zarówno dla dzidziusia jak i dla matki.Polecam pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś