marybg 10.11.05, 20:45 Czy ktos zna pana prof?Jaki jest?Chodzi mi o problemy zdrowotne w ciązy?Czy ktos ma do niego tel?Dzięki z góry za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ludikun Re: prof.Roman Smolarczyk W-wa 11.11.05, 19:39 Moja pierwsza ciaze prowadzil Smolarczyk. W drugiej ciazy postanowilam na wygode i chodzilam blizej ( do Smolarczyka jade ok 1,5 godz samochodem ). Niestety druga ciaza zakonczyla sie obumarciem wewnatrzmacicznym. Teraz jestem w ciazy i nigdy nie dam sie namowc na innego lekarza niz Smolarczyk !!! Generalnie jako lekarz z Karowaj specjalizuje sie w ciazach wysokiego ryzyka. Wyznaje zasade dmuchac na zimne, co mi bardzo odpowiada, a przy tym ma duze doswiadczenie. Przyjmuje na Zoliborzu, tel do zapisow 614 26 48. Jak bedziesz miala jeszcze jakies pytania, chetnie odpowiem. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
majka995 Re: prof.Roman Smolarczyk W-wa 11.11.05, 19:57 Prowadził wszystkie moje ciąże i teraz nadal do niego chodzę. Jest świetnym fachowcek i bardzo sympatycznym człowiekiem. Gorąco polecam. Ja mam problemy z tarczycą i ostatnia ciąża była wysokiego ryzyka ale prof. śwoetnie mnie poprowadził. Jak chcesz namiary dokładne to pisz na gg 6027741, odpowiem na twoje pytania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iga75 Re: prof.Roman Smolarczyk W-wa 13.11.05, 08:26 chodziłam do niego w pierwszej ciąży. Przyznam, że teraz trochę żałuję, że jednak nie zdecydowałam się na niego - odstraszyła mnie nieco cena (150 zł za wizytę), no i nie chciałam rodzić na Karowej. Lekarz super, no i człowiek przesympatyczny! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Re: prof.Roman Smolarczyk W-wa 14.11.05, 13:05 Jestem jego pacjentką od 3 lat, prowadził moją pierwszą ciążę, teraz tą też będzie prowadził, jest drogi, ale wart polecenia. Przyjmuje na Zoliborzu, Braci Załuskich 11 (koło Hali Marymonckiej). Telefon na zapisy: 614-26-48. Odpowiedz Link Zgłoś
erendira Re: prof.Roman Smolarczyk W-wa 24.11.05, 11:33 Drogie pacjentki p. profesora ! Mam pytanie - czy prof. jest przy porodach, czy ew. można się z nim jakoś umówić czy sam proponuje pomoc, czy w szpitalu jest się już zdanym na siebie ? Jestem właśnie przed trudnym wyborem szpitala. Będe wdzięczna za wszystkkie wskazówki erendira Odpowiedz Link Zgłoś
majka995 Re: prof.Roman Smolarczyk W-wa 24.11.05, 14:08 Jestem pacjentka doktora od 6 lat. Prowadził obie moje ciaze. JKest swietnym specjalista i wspaniałym człowiekiem. Wydaje mi sie ze nie uczestniczy w porodach swoich pacjkentek prywatnie. Mnie zawsze proponował do opieki połozna i podawał mi namiary na najlepsze połozne. Prosił połozne o opieke nad jego pacjentka, ale sam chyba nie bedzie chciał byc przy porodzie. Mówiac szczerze to sie nigdy nie pytałam o to ale wydaje mi sie ze nie. Jak rodziłam pierwszy raz to był ordynatorem na połoznictwie a teraz jest ordynatorem na ginekologii. Napisz do mnie na gg a jak nie masz gg to napisz na priv to podam Ci tel. do siebie to pogadamy i wszystko Ci wyjasnie. To moje gg 6027741 Odpowiedz Link Zgłoś
djchris Re: prof.Roman Smolarczyk W-wa 16.12.05, 19:23 Witam Też jestem pacjentka dr Smolarczyka i jestem ciekawa czy doktor podaje tel komórkowy. Jak sie mozna z nim skontaktowac w razie porodu. Pozdrowienia Magda Odpowiedz Link Zgłoś
majka995 Re: prof.Roman Smolarczyk W-wa 16.12.05, 19:38 Witam jestem pacjentką prof.Smolarczyka od 6 lat. Do porodu raczej nie przyjedzie. Tel. komórkowy podał mi dopiero niedawno ale w związku z inną sprawą nie chodziło o poród. Do moich porodów nie przyjeżdżał tylko dawał namiary do położnych Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zbykor Re: prof.Roman Smolarczyk W-wa 28.12.05, 11:06 marybg napisała: > Czy ktos zna pana prof?Jaki jest?Chodzi mi o problemy zdrowotne w ciązy?Czy > ktos ma do niego tel?Dzięki z góry za info. TO KONOWAŁ I RADZĘ CI SZUKAJ INNEGO LEKARZA, PRZEZ NIEGO STRACIŁAM DZIECKO Odpowiedz Link Zgłoś