gosiak59 12.11.05, 19:37 czy ktoras mamusia moze mi odpowiedziec jak to jest w szpitalu w toruniu? co trzeba miec ze soba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ato8 Re: torun 12.11.05, 21:23 cześć,jestem z Torunia,3 miesiąc,słyszałam tylko złe opinie,ale mam nadzieję,że może jakis cud,mój gg 6783477 Odpowiedz Link Zgłoś
izu7 Re: torun 13.11.05, 18:19 Witaj ! Jestem z Torunia , obecnie w 34 tc. W szpitalu byłam 3 razy ze wzgl na skurcze i twardnienie brzucha. Nie chcę straszyć, ale jest fatalnie. Nikt za bardzo się Tobą nie interesuje. Specjalnie chodze prywatnie do lekarza, który ma tam coś do powiedzenia, ale to nic nie daje, czuje sie jakbym była przezroczysta, jakby mnie nie widział!!!! Jedyna rada: podkurowac sie i uciekać stamtąd!!! Najgorszy to poród, sama niewiem czy tam chce rodzić. Myslę tez o szpitalu w Chełmży. Słyszałaś o nim ? Podobno świetnie wyposazony oddział połozniczy. A w cuda nie wierz ! Jak chcesz napisz do mnie na priv, to pogadamy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś