karudzik 14.11.05, 21:11 czy możecie mi polecić DOBREGO, SPRAWDZONEGO ginekologa w Medicover (w Warszawie)? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to_ja76 Re: medicover 14.11.05, 21:47 ja byłam zadowolona z dr Rajtara przyjmuje na Bitwy Warszawskiej ale myślę że to kwestia gustu co jednym się podoba innym nie musi Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2040 Re: medicover 14.11.05, 21:47 witam, ja chodze do doktora Mirakowskiego na Mokotowie. Jest dosyć spokojny i mało mówny, ale jak trzeba to powie co i jak. Nie wiem, czy go polecić czy nie, ale ja chodzę do niego. jezeli chodzi o usg to polecam doktora Pietrasika i doktora Kubika Ania Odpowiedz Link Zgłoś
trika13 Re: medicover 14.11.05, 22:25 polecam Piotra Sołowieja z Atrium. Moja koleżanka polecała też dr Frasunkiewicza - również z Atrium. Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja76 Re: medicover 14.11.05, 22:36 na Bitwy Warszawskiej dość popularna jest dr Strojecka ale ma zazwyczaj odległe terminy, generalnie polecić nie mogę ponieważ przeważnie odwiedzam panów Odpowiedz Link Zgłoś
pasmois Re: medicover 14.11.05, 23:01 dr Beata Stradomska - Medicover Domaniewska. Chodze do niej od 5 lat, razem przeszlysmy pare chorob i ladna ciaze POlecam Odpowiedz Link Zgłoś
tribeka Re: medicover 09.01.06, 15:42 dziewczyny uważajcie na dr Mirosława Rajtara zdiagnozował u mnie raka szyjki macicy - co potem 5 innych ginekologów wykluczyło, wiecie co ja przezyłam.... Odpowiedz Link Zgłoś