olllla 15.11.05, 12:41 cześć czy możecie mi powiedzieć jak jest w łódzkim Koperniku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izaipiotr Re: Kopernik w Łodzi 15.11.05, 17:17 Ja też jestem zainteresowana tym szpitalem! Mam termin na 17 listopad> Odpowiedz Link Zgłoś
aneta1004 Re: Kopernik w Łodzi 22.11.05, 08:40 cześć ja mam termin porodu na 15 gudnia i też wybieram się do kopernika jeśli Wy dziewczyny rodziłyście w tym szpitalu napiszcie jak było, jaka jest opieka podczas porodu i po porodzie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olllla Re: Kopernik w Łodzi 26.11.05, 18:44 witaj aneta 1004 , może sie spotkamy w szpitalu bo ja też mam termin na 15.12 :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
madda71 Re: Kopernik w Łodzi 27.11.05, 01:21 czesc dziewczyny ja rodzilam w Koperniku w lutym tego roku. moja siostra w maju. obie mialysmy prowadzona ciaze przez lekarke, ktora tam pracuje. nie placilam ani lekarzowi /byl inny niz moj prowadzacy/, ani poloznej. oddzial jest maly, to jego zaleta. polozne bardzo mile i jesli macie jakies watpliwosci i pytania - odpowiadaja na nie. ordynator jest dosc dziwnym gosciem, wszyscy sie go boja /pracownicy/. ma specyficzne poczucie humoru i nie nalezy sie przejmowac tym co mowi /a czasem potrafi dowalic, zdarza sie,ze dziewczyny ktore go nie znaja placza przez niego/. taki jest i juz ) najlepiej jest przyjechac do porodu z marszu bo lezenie moze wykonczyc. porodowka jest na przeciwko sali gdzie leza "duze brzuchy". no i nie da sie uniknac stresu sluchajac porodow innych... opieka naprawse ok. jedzenie srednie,ja obiadow nie jadlam, mialam dowozone z domu. poznalam ten oddzial chyba dobrze, bo lezalam w nim 3 razy podczas ciazy na podtrzymaniu. a do porodu przyjechalam w nocy, jak mi niespodziewanie 3 tyg przed terminem odeszly wody. gorzej jest pozniej, na oddziale noworodkowym. tamtejsze pielegniarki potrafia byc niemile. ale i tak na to jak bedziecie wspominac porod w tym, czy innym szpitalu ma wplyw wiele rzeczy. chociazby na to na ktora zmiane traficie. jak wszedzie... zycze powodzenie i powiem Wam, ze po 9 m-cach od porodu nie kojarzy mi sie tak zle jak zaraz po ))) Odpowiedz Link Zgłoś
marypop Re: Kopernik w Łodzi 29.11.05, 18:42 Ja się urodzilam w tym szpitalu hihihi Nic nie pamietam, ale mamy, ktore beda tam rodzily, goraco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś