Dodaj do ulubionych

Kopernik w Łodzi

15.11.05, 12:41
cześć czy możecie mi powiedzieć jak jest w łódzkim Koperniku?

Obserwuj wątek
    • izaipiotr Re: Kopernik w Łodzi 15.11.05, 17:17
      Ja też jestem zainteresowana tym szpitalem! Mam termin na 17 listopad>
      • aneta1004 Re: Kopernik w Łodzi 22.11.05, 08:40
        cześć ja mam termin porodu na 15 gudnia i też wybieram się do kopernika jeśli Wy
        dziewczyny rodziłyście w tym szpitalu napiszcie jak było, jaka jest opieka
        podczas porodu i po porodzie Pozdrawiam
        • olllla Re: Kopernik w Łodzi 26.11.05, 18:44
          witaj aneta 1004 , może sie spotkamy w szpitalu bo ja też mam termin na 15.12 :-
          )
    • madda71 Re: Kopernik w Łodzi 27.11.05, 01:21
      czesc dziewczynysmile
      ja rodzilam w Koperniku w lutym tego roku. moja siostra w maju. obie mialysmy
      prowadzona ciaze przez lekarke, ktora tam pracuje. nie placilam ani lekarzowi
      /byl inny niz moj prowadzacy/, ani poloznej. oddzial jest maly, to jego zaleta.
      polozne bardzo mile i jesli macie jakies watpliwosci i pytania - odpowiadaja na
      nie. ordynator jest dosc dziwnym gosciem, wszyscy sie go boja /pracownicy/. ma
      specyficzne poczucie humoru i nie nalezy sie przejmowac tym co mowi /a czasem
      potrafi dowalic, zdarza sie,ze dziewczyny ktore go nie znaja placza przez
      niego/. taki jest i juz smile)
      najlepiej jest przyjechac do porodu z marszusmile bo lezenie moze wykonczyc.
      porodowka jest na przeciwko sali gdzie leza "duze brzuchy". no i nie da sie
      uniknac stresu sluchajac porodow innych...
      opieka naprawse ok. jedzenie srednie,ja obiadow nie jadlam, mialam dowozone z domu.
      poznalam ten oddzial chyba dobrze, bo lezalam w nim 3 razy podczas ciazy na
      podtrzymaniu. a do porodu przyjechalam w nocy, jak mi niespodziewanie 3 tyg
      przed terminem odeszly wody.
      gorzej jest pozniej, na oddziale noworodkowym. tamtejsze pielegniarki potrafia
      byc niemile.
      ale i tak na to jak bedziecie wspominac porod w tym, czy innym szpitalu ma wplyw
      wiele rzeczy. chociazby na to na ktora zmiane traficie. jak wszedzie...

zycze powodzenie i powiem Wam, ze po 9 m-cach od porodu nie kojarzy mi sie tak
      zle jak zaraz po smile)))
    • marypop Re: Kopernik w Łodzi 29.11.05, 18:42
      Ja się urodzilam w tym szpitalu hihihi Nic nie pamietam, ale mamy, ktore beda
      tam rodzily, goraco pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka