ela77110 16.11.05, 12:50 mam pytanie,czy w szkole rodzenia rozmawialas z polozna na temat remontu szpitala Orlowskiego?masz jakies nowe wiesci?z gory dziekuje za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia_grabosia Re: do meg 1112 16.11.05, 15:57 Tu nie meg, ale źródło to samo: Wczoraj dostaliśmy info, że do 15 grudnia będą przyjmować na porodówkę. Nikt na 100% nie wie, czy to nie sama ginekologia ma być remontowana. Bo w sumie na położnictwie wszystko jest nowe. I sale porodowe i korytarz i łazienki .... Tylko nie wiem jak w salach poporodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
ela77110 Re: do meg 1112 16.11.05, 16:33 Gosiu dzieki za informacje,rozumiem,ze tez chodzisz do szkoly rodzenia na czerniakowskiej,czy moglabys mi polecic polozna z tego szpitala? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_grabosia Re: do meg 1112 16.11.05, 19:47 prześlę ci na maila to co dostałam od dziewczyny która już rodziła. Ja nie będę miała położnej tylko salę, bo mąż chce być cały czas. No i możliwe że nie dam rady w Orłowskim bo może być remont Odpowiedz Link Zgłoś
selavi3 Re: do meg 1112 16.11.05, 20:16 ja również do Meg 1112 z prośbą o informacje, tym razem na temat lekarzy z enel- medu. Którego z nich poleciłabyś mi. Proszę Cię o pomoc i z góry dziękuję. Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
meg1112 do selavi 17.11.05, 15:54 nie pomoge Ci, bo uciekłam stamtad... miała lekarz... nawet nie pamiętam jej nazwiska... zabardzo na kase leciała... moj Synus miał powiekszone NT, ja sie spozniłam na wizyte 15 minut i mnie nie przyjeła, na wyniki USG spojrzała, powiedział ze to tragedia i trezba działac bo bedzie trzebva usunąc... czy w takim wypadku nie przyjmuje sie pacjentki??? watpie... poza tym na odchodne powiedział ze jak najszybciej mam sie zapisac na kolejna wizyte... ( było to po lediwe po slubie i przed wyjazdem na miesiąc miodowy) wiesz, tu przytaczam jej przykład a jak jest z innymi lekarzami... no cóż... wejdz na liste lekarzy w Enel_ medzie i sprawdz z forum, oni głównie sa ze Szpiatla z Madalińskiego... napewno ktos pisał o nich meg Odpowiedz Link Zgłoś
ela77110 Re: do gosi-grabosi 16.11.05, 20:49 wlasnie odczytalam maila od Ciebie,serdeczne dzieki za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś