Dodaj do ulubionych

MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG

21.11.05, 17:29
Witam,
kogo możecie polecić z lekarzy gin-pol. z Medicoveru. Chodze obecnie do dr
Mirakowskiego i wydaje mi sie, ze trafilam do najgorszego lekarza na swiecie.
Jestem w 16tyg. i podczas zadnej wizyty nie zbadal mnie w zaden sposob,
jedynie jedno pytanie zada i reszte milczy. a jak ja laskawie zadam pytanie,
to ewentualnie mi na nie odpowie. jest strasznie cichy, malo kontaktowy i...
ostatnio zrobilam badania, okazalo sie, ze mam podobno HBS dodatni, same
wiecie stres, panika itp. a teraz sie okazuje, ze prawdopodobnie hbs nie mam,
tylko lekarz pomina fakt, ze bylam szczepiona 7lat temu i mu sie pomylily
wyniki. Musze i chce zmienic lekarza, ale nie wiem na kogo.
Obserwuj wątek
    • mamamarzec Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 21.11.05, 18:31
      Moja droga! Masz zupełną rację, trafiłaś do najgorszego lekarza na
      świecie.Miałam wątpliwą przyjemność bycia u niego na 3 wizytach w ciąży i ok.
      17 tyg poddałam się. Jest dokładnie taki jak opisujesz, mruczy coś pod nosem,
      nie bada i tylko aby szybciej i następna. Poza tym na Domaniewskiej jest moim
      zdaniem bardzo niski poziom obsługi, panie na recepcji (tej koło gabinetu są
      bardziej zajęte sobą niż pacjentami, mogłyby czasem przyjechać na Bitwy Wwskiej
      i popatrzeć jak pracują ich koleżanki)I właśnie lekarza z Bitwy Ci polecę - dr
      Polkowski, jest ze szpitala na Inflandzkiej i jest baaardzo komunikatywny,
      zresztą spróbuj sama!
      • ania_2040 Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 21.11.05, 20:19
        poslucham sie ciebie i tak zrobie. Mirakowski mnie dobija maksymalnie, a tu nie
        chodzi o mnie lecz o malenstwo i jego zdrowie i boje sie, ze on cos
        niedoslyszy, zignorujelub cokolwiek. Dzieki za rade. i tak jak ty stanie sie to
        w 17 tygodniu, poniewaz nie mam juz sily do niego.
        Pozdrawiam
        Ania
    • justys_10 Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 21.11.05, 23:29
      ja też się dołączę pon. mam podobny problem z dobrym gin. w medicover. Z
      wątków archiwalnych dziewczyny polecają dr Wawrzyniaka. Przeczytałam też gdzieś
      o dr Zieniewicz ze szpitala na Starynkiewicz. Ja szukam po 1 dobrego lekarza
      ale chciałabym również dostać jak najwcześniej zwolnienie pon. mam rocznego
      synka i chętnie spędziłabym z nim ten czas. Znacie lekarza który daje bez
      problemu L4? Pozdrawiam
    • to_ja76 Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 22.11.05, 10:40
      ja polecam ci dr Rajtara z Bitwy, swego czasu bylam z niego zadowolona, a jeśli
      chodzi o kiepską obsługę na recepcji to zawsze można zwrócić się do instancji
      wyższej powinno poskutkować
    • stokrotka76 Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 22.11.05, 18:59
      Aniu, polecam Ci dr Annę Halamę. Przyjmuje na Domaniewskiej smile.
      • ania_2040 Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 22.11.05, 19:35
        dzięki, ale chyba wolę faceta jako lekarza. chyba bym się dziwnie czuła, gdyby
        mnie miała badać ginekologicznie jakaś pani. Preferuję mężczyzn jako
        ginekologów, ale zaczynam w nich wątpić.
        Ania
        • tribeka Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 09.01.06, 15:41
          Dziewczyny Rajtar - nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mirosław Rajtar, zdiagnozował i
          udokumentował u mnie raka szyjki macicy po czym 5 innych ginekologów do których
          poszłam nie mówiąc o jego diagnozie, wykluczyło to! Co ja się nerów najadłam,
          mam 28 lat, nastresowałam, dziewczyny uważajcie.
    • lula78 Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 09.01.06, 15:44
      Ja chodze do dr Przygody na Bitwy Warszawskiej i jestem bardzo zadowolona. Ma
      duza wiedze i pracuje na dyzurach w MSWiA.

• kropek47 Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 11.01.06, 18:46
      dr Filipp na Bitwy, szpital Kasprzaka.
      Bardzo mila Pani Doktor wink
    • zabnica Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 12.01.06, 11:24
      Czesc dziewczyny. Ja trafilam do dr Raczynskiego. Zaczelo sie od babskiech
      chorob wiec sie z nim spotykalam srednio co 2 tygodnie. Super lekarz. Teraz
      jestem w ciazy i dalej jest ok. Przyjmuje 2 razy w tygodniu w Atrium i co ktoras
      niedziele na Bitwy. W niedziele przyjmuje od 8 - 20. Oprocz tego pracuje na
      Kasprzaka.
      • haganna Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 13.01.06, 12:54
        Raczyński jest może dobry do nieskomplikowanych, zdrowych ciąż. Natomiast w
        przypadku problemów, komplikacji niestety nie staje na wysokości zadania.
        Mistrz pierwszego wrażenia, później - beznadziejny.

Generalnie Medicover jest dobry, jak ktoś jest zdrowy...
        Nie mam dobrego znania o tym Centrum - a byłam/jestem ich pacjentką zarówno w
        Warszawie, jak i w Gdańsku.
        • kajak75 Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 30.01.06, 10:25
          A co jest z nim nie tak. Mpze byc na priva.
    • dorka777 Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 12.01.06, 15:19
      Hej! Ja przez praę lat chodziłam do dr Halamy i chyba do niej wrócę bo właśnie jestem w ciąży smile. Jest
      świetna. Prowadzi kobiety w ciąży i tym się specjalizuje-trochę trzeba na wizytę poczekać trudno jest
      się do niej dostać. Parę lat temu byłam chora jakieś jajnikowe rzeczy-wyleczyla a długo wcześniej nie
      moglam się z tym uporać. Przyjmuje na Domanieswskiej i też przyjmowała kiedyś prywatnie. Od roku
      chodzę na JPawła do Medicovera (bo bliżej) do dr Frasunkiewicza starszy gość, ale świetny też
      małomówny ale uspakaja i ma świetną pamięć. Moją koleżankę prowadził całą ciążę (prawniczkę) była
      bardzo zadowolona!
      • ankapo30-tce Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 12.01.06, 15:29
        Ja niestey nie trafiłam na dobrego lekarza w Medicoverze i mimo, ze mam tam
        ubezpieczenie, prowadzę ciążę prywatnie gdzie indziej. Najpierw był dr Sołowiej
        (miły, ale nie widział dużych torbieli), potem dr Bańkowska (trzeba ciągnąc ją
        za język, bardzo małomówna i wizyta nie nalezy do przyjemnych). Nie mówiąc o
        USG u dr Młynarczyk, ponoć niezła specjalistka, ale opis z USG który pokazałam
        innemu lekarzowi był ponoć wyjątkowo skromny (brak istotnych danych).Chodze
        prywatnie do Warzęchowskiego, daje mi wyczerpujące odpowiedzi na każde pytanie,
        na wizycie czuje się komfortowo; czego nei mogłam powiedzieć o wizytach w
        Medicoverze. Ostatnio zaczynam się czuć tam jak w państwowej przychodni.
        Pozdrawiam,
        Anka
        • editwro Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 27.01.06, 17:04
          ja polecam dr Lidie Sztand-Cieslikowska,przyjmuje na Domaniewskiej. jestem w
          17tc i na kazdej wizycie mnie bada, sprawdza ktg malenstw (blizniaki), daje
          skierowania na badania-dokladnie analizujac, co i kiedy. kiedys poszlam do niej
          bez umowionej wizyty i tez mnie przyjela. Mam tez od niej zwolnienia-rozumie,
          ze mozna sie zle czuc w ciazy!
          Nie polecam dr Bankowskiej z atrium! co za zarozumiale babsko i jakie
          humorzaste!! nie ma mowy o jakies poradzie miedzy wizytami..naprawde jej nie
          polecam!!!!
          • vica11 Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 27.01.06, 17:22
            Właśnie dzisiaj byłam u Bańkowskiej - zouza!!!
        • kropek47 Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 28.01.06, 10:11
          USG u dr Młynarczyk - takie samo wrazenie - bardzo malo kontaktowa Pani ale moj
          lekarz na opis nie narzekal.
    • masztako Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 27.01.06, 18:38
      polecam dr. Stradomską - cudna kobieta, i dr. Jacek Zakrzewski - b. dobry
      specjalista
    • kkm1975 Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 27.01.06, 19:26
      Czytałam na różnych grupahc dyskusyjnych o dr. Karwackiej i zdecydowałam do
      niej pojsc. Prowadzi moja ciaze juz od lipca, ale musze szczerze powiedziecc,
      ze jestem umiearkowanie zadowolona. Lekarka jest młoda, żywiołowa i 'milutka',
      ale ... a to nie ma czasu, zebym jej zadala pytania, a to potrafi mnie ostro
      zrugać za 'coś-tam'. Pomijam, że do mniej trzeba koniecznie zapisac sie na 2
      miesiace naprzod, bo przyjmuje tylko chyba raz w tygodniu.
      Ogólnie - odradzam.
    • irenan2000 Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 29.01.06, 22:51
      A co myślicie o dr Elżbiecie Świeściak, przyjmuje na Bitwy.
      • to_ja76 Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 30.01.06, 10:12
        swego czasu była dobrym lekarzem, obenie nie wiem, ale nie sądzę aby wiele się
        zmieniło, do dobrych lekarzy wśród personelu należy jeszcze dr Strojecka jeśli
        jeszcze przyjmuje
        • magdalena.szot Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 31.01.06, 07:48
          Moge polecić Panią dr Anne Halame, jestem jej pacjętką od 3 lat i jestem bardzo
          zadowolona, również koleżanki z pracy bardzo ją chwalą jako gina i jako
          położnika. I drugi lekarz godny polecenia to dr Anita Karwacka. Obie przyjmja
          na Domaniewskiej.
          • patrycja31 Re: MEDICOVER warszawa!!!!GINEKOLOG 06.02.06, 16:34
            Ja polecam Pania doktor Pasiak - Owczarek. Prowadzilam u niej ciaze, jest
            bardzo mila,daje duzo skierowan na przerozne badania. Moja ciaza nie byla
            zagrozona, nie wiem co byloby gdyby pojawily sie wieksze problemy. Z Pania
            doktor bylam w kontkacie telefonicznym - mozna do niej dzwonic bez problemu.
    • asiulek_26 Re: Medicover warszawa!!!! 24.02.06, 14:42
      ja również zdecydowanie odradzam dr Mirakowskiego, nadęty gbur, nie odpowiada
      praktycznie na żadne pytania, byłam u niego raz i więcej nie pójdę.
      Niemiłe wrażenie też u dr Lubaszewskiej. Narojczyk-Świeściak ok, ale niechętnie
      daje zwolnienia. Obecnie jestem u Raczyńskiego i jestem zadowolona.
      • agens Re: Medicover warszawa!!!! 24.02.06, 16:19
        Ja prowadze ciaze u Lubaszewskiej i w sumie podoba mi sie- kobieta konkretna i
        energiczna a tacy ludzie wzbudzaja moje zaufanie. Fajny jest tez Kubik-pracuje w
        imidzie i wiem ze wykonuje tam amniopunkcje. Nie polecam Antczak-gburowata i na
        moje pytanie, czy naswietlanie laserem leczniczym w pierwszych dniach moglo
        zaszkodzic dziecku odpowiedziala: to sie okaze
        • aguska0018 Re: Medicover warszawa!!!! 24.02.06, 16:38
          Ja też prowadzę ciąże u Lubaszewskiej Super ginekolog miła delikatna przy
          badaniu i można z nia pożartować.
          Pozdrawiam.
          Agens a w którym jestes tygodniu? bo ja w ósmym
          • agens Re: Medicover warszawa!!!! 24.02.06, 16:48
            hej, jestem w 19 tygodniu. Zanim trafilam do lubaszewskiej, przetestowalam w
            medicoverze kilku lekarzy. wiesz moze, czy pracuje w jakims szpitalu?
            • aguska0018 Re: Medicover warszawa!!!! 25.02.06, 08:15
              Nie wiem ale przy następnej wizycie w przyszłym tygodniu się zapytam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka