Dodaj do ulubionych

ZZO na SOlcu????

23.11.05, 14:27
Czy z otrzymaniem zzo na życzenie w szpitalu na Solcu są jakieś problemy?? Może któraś z was wie, czy trzeba to jakoś wcześńiej ustalać przed porodem, i ile kosztuje taka "przyjemność"?? Dzięki za odpowiedzi.
b.
Obserwuj wątek
    • kluseczka74 Re: ZZO na SOlcu???? 23.11.05, 14:39
      W tym roku w lutym kosztowało to 600 pln. Nie było żadnego problemu. U mnie
      wyszło to w trakcie porodu bo początkowo chciałam byc odważna ale byłam długo
      na oxytocynie bez tego chyba bym umarła Jeśli masz rozwarcie conajmniej 4 cm to
      mówisz połóżnej lub lekarzowi zależy kto jest bliżej i zaraz pojawia się
      anielska pani anesezjolog - u mnie była CUD KOBIETA.
      Polecam będąc na oxytocynie tyle czasu
      • babula2004 Re: ZZO na SOlcu???? 23.11.05, 15:17
        OOO wielkie dizęki za informacje. A tak w ogóle byłaś zadowolona z tego szpitala??? Bo my cały czas rozważamy między Solcem a Bielańskim, ale ta kadra nawet przy samym zwiedzaniu, była jakas przyjem n iejsza na Solcu. Nie podoba mi się tylko to że sale poporodowe sa 5-osobowe. Chyba trochę tłumnie tam jest. No ale zobaczymy. Przede mną jeszcze miesiąc lub mniej albo więcej.
        b.
        • kluseczka74 Re: ZZO na SOlcu???? 23.11.05, 15:43
          Jeśli wrzucisz mojego nicka w wyszukiwarkę lub - Urodziłam na Solcu w
          Warszawie - przeczytasz moją relację. Generalnie jstem bardzo zadowolona choc
          poród był baaardzo długi i trudny. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło.
          Kinga była cały czas monitorowana. Faktrycznie jest ciasnawo ale ja spedziłam
          tam w sumie 9 dni w tym 7 z noworodkiem i było ok. Piediatrzy super. Ale jak
          wszędzie bywa dobrze i źle.
          Trzymam kciuki za lekki poród

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka