magda292 27.11.05, 20:02 Czy polecacie tego lekarza, bo słyszałam różne opinie na jego temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hania_szala Re: dr PUACZ - Poznań 29.11.05, 13:57 ja chodzę do doktora Puacza i narazie nie mam żadnych zastrzeżeń, troche wizyta duzo kosztuje ale to raczej normalka... mam koleżanke która juz raz rodzila na Polnej i on ja prowadzil i teraz jest w ciazy i sie nawet nie zastanawiala od razu do niego poszla.... moja teściówka rozmawiala z polozna ktora pracuje na Polnej i miala barrdzo pozytywne zdanie. Powiedziała ze to bardzo dobry wybór... za kazdym razem mam robione badanie i usg, jest bardzo miły i nie czuje sie u niego jak setna pacjentka tylko ma dosc osobiste podejscie(zapisuje sobie wszystko co wie otobie i dziecku w kompie-nawet imiona jakie wybralas), wszystkie badania mam zlecane od niego ajk trzeba bylo to mi nawet zalatwil wizyte u endpokrynologa na cito bo cos mu sie tam w mojej tarczycy nie podobalo i po dwoch dniach juz mialam wizyte, ma ktg w gabinecie i nie trzeba nigdzie jeżdzic... nie wiem co jeszcze ogólnie same suprelatywy słyszalam i chodzac do niego teraz w ciazy tez jestem zadowolona. a ty co o nim slyszalas? Odpowiedz Link Zgłoś
hania_szala Re: dr PUACZ - Poznań 03.12.05, 10:45 sprawdzam tylko czy przesuwak sie pojawia... Odpowiedz Link Zgłoś