pyziaa 08.12.05, 00:44 A może znacie dobrego lekarza z Wyszkowa (niedaleko Wa-wy)?? Mieszkam w Pułtusku (tu nie udało mi się znaleźć lekarza) i do Wyszkowa mam niestety bliżej niż do Warszawy... znacie kogoś godnego polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyziaa Re: Wyszków 08.12.05, 19:50 A może jednak ktos coś słyszał o jakimś lekarzu....? Odpowiedz Link Zgłoś
mailen2 Re: Wyszków 16.12.05, 15:41 Hej Pyziaa!!! Jestem z Wyszkowa i mogę Ci polecić dr.Katarzynę Ziętarę.Przymuje ona w Gin- Medzie. Ja urodziałam synka w sierpniu i praktycznie całą ciąże do niej chodziłam. Z tym że ogromny minus to to, ze w Gin-Medzie jest tragedia z wizytami, a szczególnie w środy(o ile dobrze pamiętam) wtedy kiedy ona przyjmuje.Ale przyjmuje też prywatnie (50zł) i trzeba sie z nią wcześniej umówić na tel, jak bedziesz chciała to gdzieś nawet mam jej komórke. Co prawda nie rodziłam w Wyszkowie, ale prowadziłam u niej ciąże i to na prawde super babeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
pyziaa Re: Wyszków 25.01.06, 11:06 Dzięki A słyszałaś, albo może ktoś inny słyszał o takim miejscu jak Gemelli w Wyszkowie? bo tam też podobno jest położnik..?? Odpowiedz Link Zgłoś