aniajoasia 17.12.05, 16:49 Mam termin na poczatku stycznia. Zdecydowałam sie na Solec, nie mam z mężem tylko wybranej połoznej. Proszę o jakąś podpowiedź. A sa jakieś opinie na temat Bogusi Stasiewicz? Czy ktos zna ta połozną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marianna18 Re: POŁOŻNA Z SOLCA-jaką wybrać, help!!! 17.12.05, 19:13 Polecam P.Iwonę Oksiędzką!!!!!!rewelacyjna!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maja42 Re: POŁOŻNA Z SOLCA-jaką wybrać, help!!! 17.12.05, 20:42 Ja polecam Krysię Komosę. Nie głaszcze przesadnie po głowie i nie ćwierka nad rodzacą, ale jest to połozna z duzym doświadczeniem kompetentna, rzeczowa, życzliwa i naprawdę potrafi pomóc. Rodziliśmy z nią raz i zamierzamy drugi raz też z nią. Wejdź sobie na jej stronę: www.rodzimy.pl M. Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: POŁOŻNA Z SOLCA-jaką wybrać, help!!! 19.12.05, 09:14 Wiesz co ja wymyśliłam?? Też się wybieram chyba na Solec na poród i wykombinowałam ze w ramach oględzin sal porodowych (codziennie po 15stej) będę rozmawiała z położnymi (ewentualnie żeby spotkać ich więcej przejdę się kilka razy lub zdobędę nr tel), wiem jakiej mniej więcej szukam i jaki jest mój scenariusz porodu na którym mi zależy więc ta co mi poglądowo i osobowościowo 'podejdzie' będzie z nami rodziła. I nie musi mieć (choć może znanego nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś