muszelka111 22.12.05, 15:12 Czy ktos z Was prowadził ciaze u tego lekarza? Czy jest kompetentny? Czy ktoras z was miala u niego CC?? Bardzo prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lolinka2 Re: Dr. Góźdź 22.12.05, 17:30 wejdź na forum 'trudna ciąża'- tam o nim dość głośno. Zdaje się, specjalizuje się człowiek w trudnych przypadkach... Odpowiedz Link Zgłoś
muszelka111 Re: Dr. Góźdź 22.12.05, 19:51 Lolinka,dzieki....ale nie moge nic znaleźć...Nie wiem,moze zle cos szukam...czy chodzi ci o liste "dobry Ginekolog"? Pozdrawiam,Agnieszka \ Odpowiedz Link Zgłoś
lolinka2 Re: Dr. Góźdź 23.12.05, 14:36 Nie, niekoniecznie o listę. Jeśli na Trudnej Ciąży w wyszukiwarce nie znajdziesz, to rzuc tam zapytanie- podejrzewam ze dziewczyny Ci powiedzą, bo to nazwisko tam mi się parę razy przewinęło. Te, które straciły dziecko i potem próbowały - skutecznie - tez u niego prowadziły. Dwa czy trzy przypadki takie były... Odpowiedz Link Zgłoś
alfinka1 Re: Dr. Góźdź 22.12.05, 23:59 ja polecam prowadzilam ciaze i mialam cc. jedyne co moze zrazic to to ze nie jest bardzo wylewny. ale coz ja cenie go za fachowosc i poczucie ezpieczenstwa ktore przy nim mialam. polecam Odpowiedz Link Zgłoś