nelod 21.01.06, 18:03 czy ktoś mógłby polecić sympatyczną i kompetentną położną z bloku porodowego w csk ? Czy można przeczytać opinie z aktualnej akcji rodzić po ludzku o tym szpitalu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia.20 Re: CSK-Ligota połozne 22.01.06, 12:22 Czy chodzi Ci o Centralny Szpital Kolejowy w Międzylesiu(W-wie)?Bo jeśli tak to polecam gorąco połozną panią Celinę Grygo.Jest wspaniała, bardzo kompetentna,z dużym doświadczeniem i dzięki niej mojemu dziecku nic złego się nie stało bo miałam trudny poród a Ona uratowała moje dziecko!Zawsze chciałabym rodzić tylko z panią Celiną!Polecam gorąco!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nelod Re: CSK-Ligota połozne 28.01.06, 17:34 KATOWICE-LIGOTA - PROSZĘ O OPINIE O PORODÓWCE I POŁOŻNYCH Z TEGO SZPITALA ,z powodu patologii ciąży będę tam rodzić i chciałabym się przygotować psychicznie wiedząc jak tam jest i czego mogę oczekiwać od położnej Odpowiedz Link Zgłoś
aniatomek3 Re: CSK-Ligota połozne 30.01.06, 12:55 Cześć! Rodziłam w maju 2004. Mogę Ci napisać jak było tylko co chcesz wiedzieć, co Cię interesuje? Kiedy masz termin i czy będziesz mieć cesarkę?? Najlepiej odezwij się na gg- 4794504 Ania Odpowiedz Link Zgłoś