Dodaj do ulubionych

Szpital - Zaspa

30.01.06, 12:19
Proszę o najnowsze informacje dotyczące tegoż Szpitala, porodówki, tzn. czy
są rodzinne porody - a jeśłi tak jaki koszt, czy zzo jest płatne czy
bezpłatne? Czy trzeba mieć swoje ciuszki dla dziecka, a dla mnie - czy dają
koszule szpitalne czy trzeba miec własne i ogólnie o opiece położnych i
lekarzy w trakcie porodu jak i potem.... I inne potrzebne informacje...
A tak w ogóle nie wiem gdzie będe rodzić - to zależy gdzie mi sie zacznie
akcja porodowa - często jestem w Gdańsku - z racji pracy i moich rodziców,
ale mieszkam w Tczewie - i albo będe rodzić w Tczewie, albo na Zaspie
POzdrawiam
Obserwuj wątek
    • daga221 Re: Szpital - Zaspa 05.02.06, 23:17
      Hej szpital na zaspie to bardzo fajny szpital wszystkim polecam ja jestem z
      pruszcza Gdańskiego i mimo to odległość nie grała dla mnie roli są rodziine
      porody choć troche drogie bo az 200 zl ale dla mnie tak wazne wydazenie jak
      poród mojego dziecka z kims bliski nie mial zadnej wartosci o znieczuleniu nie
      wiem bo nie mialam ale zadko sie je chyba dostaje naprawde chyba w krytycznych
      momentach ja rodzilam 15 godz i dalam rade bez, ciuszków dla dziecka nie trzeba
      mieć tylko pampersy kaftaniki koce i pieluchy tetrowe mozna dostac tyle ile sie
      potrzebuje oczywiscie jak ktos che swoje to moze miec, dla mamy jak ktos che to
      moze miec swoje ja nie mialam koszule i nowa posciel dostawalam tyle ile
      potrzebowalam zmienic a lezalam tydzien i to latem moze nie sa one za piekne ale
      idzie je nosic ja opieke oceniam na bardzo wysokim pozimie siostry pokazuja co i
      jak duzą uwagę przywiązuja do karmienia piersią same przychodza i pokazuja jak
      prawidłow przystawic maluszki nawet czasami w nocy przychodza by przypomniec o
      karmieniu ( mi sie to zadarzylo ) wszyskie były bardzo miłe i dla mnie i małeg
      szczególnie gdy musiał leżeć pod lampami przeciwko żółtaczce bi mial silna
      ogolnie slyszalam ze w tym szpitalu znajduje sie jeden z lepszych odziałow
      opieki nad niemowlętami w jakiem kolwiek przypadku decyzje są podejmowane
      natychmias i profesjonalnie lekarze tez sa komunikatywni przy samym porodzie
      soistry tez sa pomocne jak wszystko dobrze przebiega to mozna skorzystac z
      prysznica takiej fajnej pilki nawet pomagaja przy oddychaniu i znalezieniu
      najlepszej pozycji do urodzenia ale chyba wszystko zalezy na kogo sie trafi ja
      pobyt bardzo milo wspominam ( tydzień) i naprawde tym ktorzy sie wahaja polecam
      stawiam bardzo wysoką ocenę
      • basmarp Re: Szpital - Zaspa 10.03.06, 09:26
        Witam wszystkie mamy i przyszłe mamy. Koncze własnie 17 tc i zastanawiamy sie z
        mężem nad wyborem szkoły rodzenia i szpitala na poród i po opiniach znajomych
        najbardziej przekonuje nas własnie i szkoła i poród własnie na Zaspie. Jestesmy
        z Gdyni i tak sie zastanawiamy czy ten szpital na Zaspie to miesci sie na ulicy
        Al.jana Pawła II 50??
        Jak mozecie napiszcie jeszcze swoje opinie o tym szpitalu i szkole rodzenia.
        Pozdrawiam
        • agastrusia Re: Szpital - Zaspa 10.03.06, 22:51
          Cześć
          Szpital na Zaspie mieści się przy Jana Pawła II i ponoć jest dobry ale to
          kwestia gustu.
          Ja rodziłam (poród rodzinny) na Klinicznej i sobie chwale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka