Dodaj do ulubionych

wawa-jaki oddział patologii polecacie-nadcieśnieni

16.02.06, 19:39
proszę poradźcie mi dobry oddział patologii. Bardzo boję się, że znowu będę
miała nadciśnienie a pierwsze dziecko urodziłam z niedotlenieniem. Wiem, ze
chcę rodzić przez cc żeby uniknąc wszelkich powikłań związanych właśnie z
niedotlenieniem. Nie bardzo uśmiecha mi się karowa, bo wiem, ze mają wrogie
nastawienie do cc i dlatego obawiam sie , że za późno wykoanają mi cięcie.
Może żelazna? Może IMiD? Poprzednia trauma nie miała miejsca w Wawie ale w
jednym z większych szpitali klinicznych w Polsce.
Obserwuj wątek
    • lula78 Re: wawa-jaki oddział patologii polecacie-nadcieś 16.02.06, 19:52
      Ja polecam Karowa. Rodzilam tam w lutym. Napewno nalepsze pod tym wzgledem sa
      IMiDZ i Karowa. Chociaz napewno na Karowej sa lepsze warunki i opieka
      poporodowa.
    • elwira125 Re: do hankem 16.02.06, 20:08
      przeczytaj pocztę
      • hankem Re: do hankem 16.02.06, 20:20
        dzięki elwira. A czy Ty też leżałaś tam na patologii i miałaś potem cięcie?
        • elwira125 Re: do hankem 16.02.06, 21:08
          Nie nie leżałam ,ale odkąd w 30tg okazało się że dziecko za słabo rośnie to co
          tydzień miałam robione w IMIDZ usg .Za każdym razem sprawdzali przepływy,a od
          37tg do 38 kilka razy jeżdzilam tam na ktg.Jak się skończył 38 to położyli mnie
          na oddział i lekarze poszli na narade i powiedzieli że następnego dnia CC.A
          jeżeli chcesz wiedzieć coś więcej o mojej histori z gestozą to kilka dni temu
          na tym forum się wypowiadałam.Jest to wątek o międzyleskim szpitalu kolejowym.
    • zussanka Re: wawa-jaki oddział patologii polecacie-nadcieś 16.02.06, 21:55
      zajrzyj na pocztę
      pozdrawiam
      • hankem Re: wawa-jaki oddział patologii polecacie-nadcieś 16.02.06, 22:00
        dzieki zassanka! przeczytałam. Tez biore pod uwage ten szpital
    • veronka5 Re: wawa-jaki oddział patologii polecacie-nadcieś 17.02.06, 14:30
      Witam,ja leżałam 9 dni na patologii w brudnowskim szpitalu też z powodu
      nadciśnienia.Opieka nie za specjalna,nie polecam.wydawalo im sie że ustawili mi
      leki...wypisali...znowu zaczęło skakac,więc wrócilam...nie mogli mi obniżyć-
      mialam 180 na 130- dostałam 3 kroplówki,4 zastrzyki i nic...wszyscy byli w
      szoku...szybko zrobili cc.To był 36/37 tydzien ciąży.na szczęście wszystko
      dobrze się skończyło.
    • barmagos Polecam IMIDZ na Kasprzaka 17.02.06, 14:37
      Chociż rodziłam na Karowej- poród przedwczesny, ale jeśli chodzi o patologie to
      najlepsdzy jest IMiDZ na Kasprzaka- jest tam najlepsza opieka- całościowa nad
      noworodkiem- chociaż nie tak ładnie i kolorowo jak na Karowej, ale nie to jest
      w tym momencie najważniejsze
      Napisałam na Priva też
      • barmagos Re: Polecam IMIDZ na Kasprzaka 17.02.06, 14:56
        Wejdź też na forum" wcześniaki" tam też jest troche o szpitalach.
        Pozdrawiam i życzę ZDROWIA i unormowanego ciśnienia!
    • iw1978 Re: wawa-jaki oddział patologii polecacie-nadcieś 24.02.06, 23:39
      Polecam patologię na Inflanckiej. Spędziłam tam trochę czasu i wiem (z opowieści i obserwacji, bo ja rodziłam sn) że przy problemach z ciśnieniem raczej nie robią problemów z cesarką.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka