iwcia251 27.02.06, 09:11 Bardzo proszę o opinie, czy któraś z Was tam rodziła? chodzi mi o poród naturalny. Przyjmują bez problemu? Jaka jest opieka położnych i lekarzy? Trzeba mieć swojego lekarza? Dzięki z góry za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanti Re: Szpital Czerniakowski 27.02.06, 11:03 dwókrotnie jechałam tam z porodem przedwczesnym. Mają tam świetną opiekę neonatologiczną, ratują dzieci w bardzi ciężkim stanie. JA nie miałam tam swojego lekarza, pojechałam ze względu na opiekę neonatologiczną, pierwszy poród 2002 bajka, świetna położna, lekarka, było naprawdę pięknie. Drui poród 2003 już gorzej, położna oki, ale trafiłam na jakiegoś lekarza sadystę, przez tego imbecyla teraz boję się trzeciego porodu (( ALe to podobno jedyny kretn w tym zespole. Warunki socjalne ciężkie, aj leżałam tam na sali trzy osobowej, ale jest i szcześcioosobowa. NA wszystkie sale tylko dwa prysznice, ale oblegane w konkretnych godzinach, więc ystarczy wstać godzinkę wcześniej )) i popołudniu nie chodzić w godzinach oblegania Położne oki, nawet udawały że nie widza jak mój dwulatek rzyszedł do mnie w wigilię ))) JA generalnie byłam zadowolona, a o tym ginekologu staram się zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś