nancy_m 03.03.06, 16:27 Czy wiecie coś na temat szkoły rodzenia w tym szpitalu? Macie może jakiś telefon, albo może któraś z Was tam chodziła. Właśnie szukam szkoły rodzenia, będę wdzięczna za wszelkie informacje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga-aga-aga Re: szkoła rodzenia-Rydygier-Kraków 04.03.06, 10:04 Też myślę żeby się tam zapisać. Chodze tam do ginekologa-dr Bogutyn i zamierzam tam rodzić-termin mam na koniec maja. Dowiadywałam się na ostatniej wizycie i dostałam nr tel: 6468703 Powiedziano mi zeby zadzwonić w połowie marca-ale ja zamierzam zadzwonić w pon i się dowiedzieć.Pozrdawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_m do aga-aga-aga 06.03.06, 11:22 Jesli sie czegos dowiesz to napisz prosze.Dziekipozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga-aga-aga Re: do aga-aga-aga 08.03.06, 15:19 Zajęcia zaczynają się 13.05 o 17 w auli szpitala. Nie trzeba się rejestrowac ani zapisywac wcześniej -po prostu się przychodzi. Najlepiej być około 30 tyg ciąży -do zajęć praktycznych.( ja będę w 29 tyg). Są jedne zjęcia teoretyczne w tyg i dwa razy praktyczne prowadzone przez rehabilitantkę. W pon-13 jest zwiedzanie oddziału, pierwsze zajęcia teoretyczne. Cały kurs trwa 5 tyg.to dozobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_m Re: do aga-aga-aga 18.03.06, 10:20 dzieki za informacje, zapisalam sie do szkoly rodzenia w szpitalu Ujastek, bo w maju to juz dla mnie za pozno.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olka_krakow Re: do aga-aga-aga 18.03.06, 18:52 Ile sie placi za szkole rodzenia w Rydygierze? Odpowiedz Link Zgłoś