beczek2 10.03.06, 11:18 Witam poszukuję dobrego lekarza prowadzącego - może znacie kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
libretka Re: ENEL - MED - Warszawa 10.03.06, 16:36 Polecam dr Anetę Tramś- Sujkę - kompetentna, miła, ale nie słodka, zleca wszystkie badania, w razie potrzeby jest pod telefonem. Dobre opinie słyszałam też o dr Chlabiczu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1monika Re: ENEL - MED - Warszawa 12.03.06, 11:26 Mnie prowadziła dr Małgorzata Fogiel. Sympatyczna, zainteresowana tym co się do niej mówi. Rozwiewała moje fobie, zlecała wszystkie możliwe badania, wizyta u niej trwa ok. 30 min. Już urodziłam, ale nadal do niej jezdzę. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: ENEL - MED - Warszawa 13.03.06, 14:25 Ja takze jestem zywo zainteresowana opinią nt ginów w Enel-Medzie. Bedę bardzow dzięczna za większą ilośc infosów. Odpowiedz Link Zgłoś
angiea Re: ENEL - MED - Warszawa 13.03.06, 21:36 Bylam u dr Abraszek na mojej 1szej wizycie w ciazy i mi sie nie spodobala. Nic nie powiedziala, procz tego by przegonic palących z domu i dala skierowanie na badania krwi - niepelne. Owszem zbadala, ale spytala sie tylko czy mnie kuje, ale mialam wrazenie, ze nie slucha, co mowilam. Poszlam zaraz wiec do dr Miklasz - Kupis, ktora mi wszystko powiedziala, zlecila jescze dodatkowe badania np. betaHCG, mocz-posiew i od tej pory chodze do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
angiea Re: ENEL - MED - Warszawa 13.03.06, 21:33 ja chodze do dr Mikłasz-Kupis. Jestem w 18tc i jak do tej pory nie mam do niej zadnych zastrzeżen. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoanka Re: ENEL - MED - Warszawa 14.03.06, 12:07 Czesc, ja swoja ciaze do tej pory prowadzilam u dr. Slodkiego, w czasie przeszlym bo wczoraj chcialam bardzo umowic sie na wizyte, ze wzgledu na mocno twardniejacy brzuch i obawy z tym zwiazane (19t.c.) i Pan doktor nie znalazl dla mnie czasu. I to mysle jest w ogole ogromny problem enel-medu, jesli chcesz pilnie spotkac sie jakims lekarzem to w 99% przypadkow nie uda Ci sie to. Zastanawiam sie tylko gdzie teraz szukac lekarza, moze w ktorejs z przychodni przyszpitalnych... Odpowiedz Link Zgłoś
hortika Re: ENEL - MED - Warszawa 14.03.06, 15:20 cześć, Ci z przyszpitalnych to już na pewno nie będą na każde życzenie, chyba, że prywatnie, a i to nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: ENEL - MED - Warszawa 15.03.06, 10:56 > Czesc, > > ja swoja ciaze do tej pory prowadzilam u dr. Slodkiego, w czasie przeszlym bo > wczoraj chcialam bardzo umowic sie na wizyte, ze wzgledu na mocno twardniejacy > brzuch i obawy z tym zwiazane (19t.c.) i Pan doktor nie znalazl dla mnie czasu. Odradzam dr. Słodkiego. Wiele rzeczy przy prowadzeniu mojej ciąży zaniedbał. Do tego stopnia, że poprosiłam Damiania (wtedy dr Słodki przyjmował w Damianie) o wyjaśnienie wątpliwości przez innych lekarzy. Mam dwie pisemne opinie (dr. Niemca i dr. Dębskiego). Jedna jest po prostu miażdząca, druga nie tak jednoznaczna, ale obie generalnie potwierdziły podejrzenie, że dr nie prowadził mojej ciąży z należytą starannością. W dodatku wiem, że nie byłam pierwszą pacjetnką mającą poważne wątpliwości związane z tym lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
greta18 Re: ENEL - MED - Warszawa 15.03.06, 12:02 A czy to prawda, ze bardzo trudno jest się dostać do dr Tramś? Odpowiedz Link Zgłoś
justakoko Re: ENEL - MED - Warszawa 15.03.06, 12:09 do dr Trams chyba nie tak trudno sie dostac, ale ma jak dla mnie słabe godziny przyjec i przyjmuje gł. na Targówku, a dla mnie to za daleko. Wczoraj byłam u dr Dziąga i zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, myślę że się na niego zdecyduję. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle05 Re: ENEL - MED - Warszawa 15.03.06, 17:09 Bylam u dr Tramś na samym poczatku ciazy. Strasznie zle sie czulam, bole glowy, wymioty, totalnie mnie rozłożyło. Poprosilam o zwolnienie, poniewaz nie wyobrazalam sobie pracowac w takim stanie. Najpierw wylozyla mi wyklad ze w czasie ciazy caly czas bede sie tak czula [ co jest nieprawda]i co ja sobie wyobrazam ze bede na zwolnieniu przez caly czas?? ;-( Powiedzialam ze jak tylko poczuje sie lepiej to wroce do pracy.. suma sumarum rozmowa byla beznadziejna. Dala mi zwolnienie z wielka laska.. Juz do niej nie wrocilam.. Poza tym nie zlecila wszystkich potrzebnych badan. Mialam wrazenie ze dziala schematycznie... a ja niestety mialam dodatkowe problemy ze zdrowiem i te rowniez [ bedac w takim stanie] nalezaloby zbadac... niestety przeoczyla sprawe... Dobrze ze na czas trafilam do innej, naprawde super babki. Tak wiec, ja zawsze bede ja odradzala. Dla mnie byla niemila, nieuprzejma, mało profesjonalna.. Odpowiedz Link Zgłoś
kirania dr.dziag!!!!!!!!! 16.03.06, 13:20 kobitki!!tylko i wylacznie dr.dziag!!jest to niesamowity lekarz!prowadzil cala moja ciaze,zawsze mial czas,nigdy si enie spieszy podczas badania,i kazdza pacjentke traktuje jak jedyna na swiecie.jest wspanialym lekarzym i swietnym facetem.wszytko dokladnie tlumaczy,a nawet czasem rysuje jak sie czegos nie rozumie.napwrde z czystymn sumieniem polecam go.do dzisaj do niego chodze(rodzilam prawei dwa lata temu) a nawet jak chodzilam do przychodni przyspzitalnej na madalisnkiego gdzie przyjmuje rowniez, byl taki sam i takie samo mial podejscie jak w przychodni enelmedu.z czystym sumieniem polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Re: dr.dziag!!!!!!!!! 16.03.06, 15:38 Dr. Dziąg pracuje w szpitalu na Madalińskiego, miałam z nim przyjemność się spotkać, bardzo sympatyczny, w szpitalu ma opinię jednego z najlepszych. Kiedy przywieźli mnie do szpitala z bardzo dużym krwotokiem i zagrożoną ciążą, położna od razu powiedziała, że mam szczęście, bo dyżur nocny ma bardzo dobry lekarz, gdyby się coś działo. Odpowiedz Link Zgłoś
roksa10 co myslicie o dr Juchnickiej? 18.03.06, 21:45 będę wdzięczna za informację Odpowiedz Link Zgłoś
gonia101 Re: co myslicie o dr Juchnickiej? 18.03.06, 22:42 Znam kilka koleżanek z pracy, które do niej chodzą i są bardzo zadowolone. Ja osobiście polecam dr Mikłasz-Kupis - super babaka!!! Prowadziła moją ciążę i nigdy mnie nie zawiodła, kompetentna, miła, naprawdę super!!! Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
libretka Re: co myslicie o dr Juchnickiej? 19.03.06, 10:16 Jest znakomitym ginekologiem-endokrynologiem. Zrobiła na mnie ogromne wrażenie zarówno pod względem wiedzy, szczegółowego wywiadu medycznego, jak i kultury osobistej. Niestety jest bardzo oblegana głównie przez pacjentki z problemami endokrynologicznymi. Na wizytę czeka się długo (ja czekałam około 2 miesięcy). Nie słyszałam żeby prowadziła ciąże - ale może prowadzi. Jeśli tak to pewnie ze względu na tłum jest mało dostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
ela.f Re: co myslicie o dr Juchnickiej? 19.03.06, 13:19 do dr Juchnickiej chodze od dwoch lat. najpierw problemy endokr. potem gin. - poronienie. Obecnie jestem w 9 m-cu ciazy. Jestem bardzo zadowolona i przekonana, ze mam wspaniała opieke przez cała ciaze. jesli chodzi o terminy, to zeby uniknac problemu - dowiedziawszy sie o ciazy zapisywałam sie na wizyty co 3 tygodnie na najblizsze 3 miesiace.itd Wiadomo jednak, ze czasami cos "wypadlo"ale wtedy nigdy nie mialam problemu aby dostac sie na wizyte przed lub po godzinach pracy. Musze przyznac ze w naglych przypadkach w trakcie. Moge zadac nawet najglupsze moim zdaniem pytanie i zawsze otrzymuje wyczeerpujaca odpowiedz- czasami telefonicznie Naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
soul78 enel med 19.03.06, 13:28 Ja byłam pacjentką dr Abraszek. Po ciązy zaniedbała wiele rzeczy i dlatego trafiłam do szpitala-miałam łyżeczkowanie. Zmieniłam ja na dr Lisawę. Byłam u niego dopiero raz. Wywarł na mnie dobre wrażenie. Rozmowny, tłumaczy niejasności i nawet żartuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_sp Re: enel med 19.03.06, 15:41 jakiś czas temu pisałam na tym formum o tym, że moj lekarz prowadzi mnie nienależycie (m.in. brak badań wewnętrznych) i że straciłam do niego zaufanie .. no tym lekarzem jest dr Tramś-Sujka ... postanowiłam to zmienić i kolejną wizyte mam ..... u dr Abraszek. mam nadzieję że to nie będzie kolejna pomyłka .. Odpowiedz Link Zgłoś
soul78 Re: enel med 20.03.06, 09:13 W moim przypadku lek Abraszek okazała się pomyłką Odpowiedz Link Zgłoś
michelle05 Re: enel med 04.04.06, 16:44 Dziewczyny, tylko nie Abraszek. Bylam u niej raz [ zwykle badanie cytologiczne]. To jest przeciez straszne babsko. Juz pomijam fakt ze badanie wykonala bardzo nie delikatnie. Wszystko mnie pozniej bolalo ;-( Sposob w jaki ze mna rozmawiala [ karygodny, byla wrecz opryskliwa]. Ja rowniez ja odradzam. ABRASZEK - zdecydowanie NIE, jedno WIELKIE nieporozumienie. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
michelle05 Re: Do Michelle 04.04.06, 16:35 Przepraszam ze odpisuje tak pozno. Wracajac do sprawy - znalazlam bardzo mila i naprawde troskliwa osobe [ dr Elzbieta Muszynska]. Jest to lekarz z Zelaznej. Niestety nie przyjmuje w Enel- Medzie. Ale sa wizyty prywatne. Co m-c mialam wizyty i badania, wszystko wiedzialam na biezaco. Mialam duzy komfort psychiczny ze ktos sie mna zajal i sie troszczy. Gdy cos mnie niepokoilo, moglam w kazdej chwili zadzwonic i sie poradzic. Naprawde, dostrzeglam ogromna roznice. Profesjonalizm i zupelnie inne [ zdecydowanie lepsze] podejscie do czlowieka. Jezeli chcialabys sie z nia skontaktowac to daj znac na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: ENEL - MED - Warszawa 20.03.06, 21:55 Cześć, ja z ręką na sercu polecam dr Dziąga. Jako lekarz pełny profesjonalizm, ogromna wiedza i super podejście do pacjentki. Zawsze ma czas, rzeczowo odpowiada na pytania i jest bardzo dokładny. Ponadto robi też USG więc masz jednego lekarza, który zna się na wielu rzeczach. Ja jestem w ciąży bliźniaczej, na początku zawsze było dużo problemów- zabierał mnie wtedy na USG do gabinetu obok i rozwiewał wątpliwości.Gdyby nie był także specjalistą od tego badania dałby skierowanie i trzeba by czekać. A czas i nerwy robią swoje.Bardzo gorąco polecam. Poza tym pracuje w szpitalu, więc trochę inaczej patrzą na Ciebie ( w szpitalu,oby dopiero przy porodzie) bo jesteś jego pacjentką. Bardzo miła i kompetentna jest Pani Mikłasz- Kupis, ale ona nie jest położnikiem i nie pracuje w żadnym szpitalu. Natomiast ostrzegam przed dr Fogiel- straszna pomyłka kiedy do Niej trafisz.Niesympatyczna, robi łaskę, że poświęca czas- typowa lekarka z przychodni rejonowej.Niechętnie odpowiada na pytania, traktuje pacjentkę jak zło konieczne. Nie jest to tylko moja opinia, wiele moich koleżanek u Niej było- każda tylko jeden raz. Jest jednak jeden plus leczenia -nigdy nie czekasz na wizytę, zawsze wolne miejsca, no bo kto pójdzie z własnej woli? Pozdrawiam i polecam dr Dziąga. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusik1 Re: ENEL - MED - Warszawa 21.03.06, 08:17 hej, ja pomimo, że polecałam ludzi z enelmedu-bardzo się zawiodłam. W ciąży regularne wizyty u gina, usg etc-a dziecko miało mało wód płodowych i pod koniec ciąży dusiło się-gdyby nie natychmiastowe decyzja o cesarce podjęta prze lekarza dyżurującego w szpitalu w Pruszkowie-straciłabym synka Odpowiedz Link Zgłoś
beczek2 Re: ENEL - MED - Warszawa 27.03.06, 12:27 Mamuśki, bardzo Wam dziękuję za rady. Byłam u Alicji Mikłasz - Kupis i rzeczywiście, bardzo sympatyczna kobitka )) Odpowiedz Link Zgłoś
kraplakowa Re: ENEL - MED - Warszawa 27.03.06, 14:44 Ja chyba odwiedziłam już większość ginekologów w Enelmedzie. Moją ciążę (drugą już, pierwszą poroniłam) prowadzi dr Tramś-Sujka i jestem z niej zadowolona. Jest miła, kompetentna, zleca dużo badań. Na USG chodzę do dr Dziąga i napewno będę chodzić tylko do niego - jest przesympatytczny, wszystko dokładnie tłumaczy i pokazuje. (-widzi pani bijące serduszko? -chyba tak -nie, nie moze być "chyba", musze to pani tak pokazać żeby pani widziała napewno, i jak teraz? ) Jeżeli miałabym z jakiegoś powodu zmieniać lekarza prowadzącego tę ciążę to napewno zmieniłabym tylko na dr Dziąga. Odradzam natomiast dr Słodkiego - gburowaty, niesympatyczny (byłam u niego na USG w pierwszej ciąży, stwierdził po prostu "ciąża obumarła" i tyle, do widzenia). Nie ma też czasu dla ciężarnej pacjentki z krwawieniem! Ok, nie jestem jego pacjentką, ale moja lekarka była na zwolnieniu, a on nawet nie znalazł czasu żeby ze mną przez telefon porozmawiać. Po prostu nie przyjął na wizytę i koniec. Inna lekarka - dr Mikłasz-Kupis porozmawiała ze mną przez telefon, poleciła pojechać do szpitala, uspokoiła, dosć długo ze mną rozmawiała, choć miała pacjentke w gabinecie. Nigdy u niej nie byłam, ale "telefonicznie" zrobila na mnie bardzo dobre wrażenie. A, i podobnie, jak dr Słodkiego odradzam dr Fogiel - raz u niej byłam (również w czasie urlopu dr Tramś) bo miałam jakies nieprzyjemne uczucie pieczenia. Nie zbadała mnie nawet tylko stwierdziła, że to reakcja na luteinę i SKORO MI TO PRZESZKADZA to mi ją zmieni na Duphaston. A tydzień później okazało się, że to nie od luteiny tylko grzybek zwykły. Jakby mnie zbadała to od razu byłoby po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusik1 Re: ENEL - MED - Warszawa 28.03.06, 13:05 niestety dr dziąg nie zauważył starzejącego się łożyska i zagrożenia zamartwicą- termin wg om miałam na 8 marca wg usg 11 marca a ciąża była przenoszona o 2-3 tyg już 4 marca-w ostatniej chwili urodziłam-na szvczęście zdrowego choć malutkiego Synka www.mamusik1.bobasy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hawwa28 Re: ENEL - MED - Warszawa 19.04.06, 22:01 A bylas moze u dr Lecha albo Litmanowicza? Poszukuje lekarza w zwiazku z planowana ciaza i oczywiscie chcialabym trafic do kogos dobrego Odpowiedz Link Zgłoś
justakoko Re: ENEL - MED - Warszawa 20.04.06, 10:47 ja byłam u doktora Lecha, bardzo sympatyczny starszy pan z piąknymi niebieskimi oczami jednak nie zbadał mnie, ani nie zrobił cytologii, skierował tylko na toxo i rużyczkę, a wiedział że planuję ciążę. potem byłam u doktora Dziąga i on zrobił na mnie duzo lepsze wrażenie. wszystko dokładnie tłumaczy, zbadał mnie, zrobił cytologię. a dodatkowym jego plusem przy prowadzeniu ciazy jest to, ze rsam robi usg i nie trzeba wczesniej zapisywac sie po skierowanie - daje je na badaniu bez problemu. ja na pewno bede chodziła do Dziąga, ale jak na razie nie mogę zajść w drugą ciążę - to już 3 cykl starań pozdrawiam i spokojnej ciąży życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
smokulec Re: ENEL - MED - Warszawa 06.09.06, 15:36 Rok temu poszłam pierwszy raz do Słodkiego. Firma płaci, wiec postanowiłam skorzystac a przy okazji poznac opinie innego lekarza. Moja dotychczasowa Pani doktor jest kochana, za kazdym razem gdy od niej wychodzilam bylam uskrzydlona jej cieplem i dobrocia. Ale jest osoba po 60 -tce, moze nawet dalej, wiec rozumiecie. Udalo mi sie zajsc w ciaze i zdecydowalam sie, ze pociagne ja ze Slodkim. Mecze sie z nim juz 8 miesiac. Na kazdej wizycie "skacze mi cisnienie". Wrrr... Dziala na mnie jak plachta na byka. Nieludzki, nic Ci nie powie dopoki nie zapytasz. Pod maska uprzejmosci zgorzknialosc i pesymizm zyciowy. Jak urodze pozegnam sie z nim na pewno. Teraz nie chce juz kombinowac. Wpadlam jak sliwka w kompot. Dr słodki wcale nie jest Słodki. Odpowiedz Link Zgłoś
magda77771 Re: ENEL - MED - Warszawa 07.09.06, 22:09 Witam, chodziłam do lekarzy z enel-medu w czasie ciąży. Początkowo tzn. do 3 miesiąca ciąże prowdził dr Słodki. Wydawał mi się bardzo rzeczowy, ale z czasem stwierdziłam że jak sama nie zapytam to on mnie nie poinformuje o ważnych sprawach. Zrezygnowałam z wizyt u tego lekarza, kiedy dr wpisał mi do karty ciąży wynik pomiaru ciśnienia, ale wcale go nie mierząc. Szok!!! Później już do końca ciąży chodziłam do dr Tramś-Sujki. Miła, ale nie słodka. Zlecała wszystkie badania, usg. Wszystko dobrze jak ciąża przebiega książkowo. Natomiast jak okazało się, że pojawiły się komplikacje stwierdziła, żebym już do niej nie przychodziła tylko od razu jechała do szpitala. A to był wtedy 35 tydzień. Nie wiem czy pani dr uważa, że od 35 tyg ciąży to nie są potrzebne żadne wizyty kontrolne. Zdecydowanie dradzam dr Słodkiego i dr Tramś-Sujkę. Odpowiedz Link Zgłoś
fairycharlotte A co myślicie o dr Jakubiaku? Dobrze robi USG? 08.09.06, 15:35 Jestem zapisana do dr Jakubiaka na USG w 12 tc. Macie jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
kraplakowa Re: ENEL - MED - Warszawa 16.09.06, 18:10 magda77771 napisała: N > atomiast jak okazało się, że pojawiły się komplikacje stwierdziła, żebym już do > niej nie przychodziła tylko od razu jechała do szpitala. A to był wtedy 35 tyd > zień. Nie wiem czy pani dr uważa, że od 35 tyg ciąży to nie są potrzebne żadne > wizyty kontrolne. Wiesz, mnie się wydaje, że to dobrze, jak lekarz zdaje sobie sprawę z tego, że nie bardzo może pacjentce pomóc i odsyła ją tam, gdzie mają sprzęt potrzebny do tej pomocy. Gabinety ginekologiczne w EnelMedzie nie są przecież wyposażone z usg czy ktg - lekarz nie wszystko może u siebie sprawdzić. A w szpitalu jest wszystko na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
viva2006 Re: ENEL - MED - Warszawa 15.09.06, 13:40 Jestem pacjetką dr. Słodkiego od samego początku ciąży (18 tydzień) i po każdej wizycie obiecuję sobie, że to będzie oststni raz. Do tej pory, nie zrezygnowałam z niego tylko dlatego,że od kilku kobiet słyszałam, że jest to dobry lekarz co i tak kłóciło sie z moim osobistym odczuciem, a mianowicie w 6 tygodniu ciazy przy badaniu dr. Słodki skaleczył mnie i niestety, kiedy wróciłam do domu zaczęłam krwawić. Próbowałam się z nim skontaktowac telefonicznie ale niestety nie znalazł dla mnie czasu. W ciągu 4 miesiecy miałam 4 badania USG co zdecydowanie przekarcza normę - na 3 z nich skierował mnie dr. Słodki. Pan Słodki nigdy nie sprawia wrażenia że jest zainteresowny tym co do niego mówię a jeżeli juz zwróci uwage to tylko po to żeby zaprzeczyć moim watpliwościom bądź odmówić wykonania badań uznajac że są zbyteczne. Przy kazdej wizycie mam wrażenie, jakbym była jego nową pacjentką - o wszystko pyta na nowo i wizyta przebiega rutynowo. Po wczorajszej mam wrażenie niedosytu i niepewności czy oby dr. Słodki zbadał wszystko co powinien. Acha wizyta trwała ok. 15 minut a pod jego drzwiami pomimo umówionej godziny czekałam pół godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
smokulec Re: Dr. Słodki - Viva odezwij sie 04.10.06, 12:06 Mam te same odczucia co Viva - pisalam dwa posty wyzej. Jestem teraz w 35 tygodniu. Kazda wizyta jest nieprzyjemna. Tu Viva trafilas w sedno! Pan Słodki nigdy nie sprawia wrażenia że jest zainteresowny > tym co do niego mówię a jeżeli juz zwróci uwage to tylko po to żeby zaprzeczyć. Przy > kazdej wizycie mam wrażenie, jakbym była jego nową pacjentką - o wszystko pyta > na nowo i wizyta przebiega rutynowo. U mnie był tekst przed USG - "nie wysikala sie Pani - prosze sie wysikac" (!!!), tez mnie skaleczyl przy pobieraniu cytologii - ale zapowiedzial ze moga wystepowac krwawienia, ale zeby sie nie przejmowac, bo ma bardzo "twarde szpatulki" czy cos w tym stylu. Mialam wrazenie, ze mial z tego satysfakcje. Przy wczorajszym (ostatnim juz) USG mruczał cos pod nosem i jak zawsze nie dal mi sie nacieszyc swoja wiedza. Jeszcze jedno - ostatnio wypisywal mi zwolnienie i jak na zlosc zapomnialam Nipu firmy -zazartowalam, ze doktor mnie chyba stresuje bo NIP znam na pamiec a on lodowatym tonem zasugerował zebym zmienila lekarza. (!!!) A gdzei odpowiedzialnosc za moja ciaze i chec doprowadzenia jej do konca i zakonczenia sukcesem !!?? To wszystko drobiazgi - mowie sobie i trwam. Towarzyszy mi myslenie, ze zmiana lekarza teraz, bedzie odebrana (przez tego nowego) jak fanaberia, szalenstwo hormonow ciazowych itd. Ale po przeczytaniu waszych wypowiedzi nt. dr. Dziąga jestem bliska tej decyzji. Nastepna wizyta 10 X i chyba to zrobie. Viva a co z Toba? Odpowiedz Link Zgłoś
naataaliaa1 Re: ENEL - MED - Warszawa 04.10.06, 19:38 Witam, to ja dorzuce swoje trzy grosze) Z moich doświadczen moge powiedziec, że chodziłam do Tramś-Sujki - jakos nie zapadła mi ona w pamieć. Na początku ciąży poszłam do Mikłasz - Kupis i po 3 wizycie powiedzialam, ze wiecej juz nie wroce. Traktowała mnie i moje pytania dotyczące ciązy jak coś tak oczywistego, że w ogole ona nie rozumie czemu ja o to pytam ... na pytanie o wyniki cytologii - odpowiedziala no przeciez ma pani opis na odworcie hmmm nie tego oczekiwalam od lekarza prowadzącego ciąze i to pierwszą ... postanowiłam zapisac się do dr. Fogiel i do niej chodze do dziś - prowadzi moja ciaze - uważam, że jest dardzo dobrym lekarzem - dzis "wcisnela" mnie mimo braku miejsc pomiedzy pacjentki ponieważ wyniki badan nie byly najlepsze - uspokoila mnie i skierowała na kolejne badania Poza tym byłam na usg u Jakubiaka i Dziąga - obaj ok Pozdrawiam, N Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 Re: ENEL - MED - Warszawa 04.10.06, 19:50 dr Dziąg na usg nie zauważył niskiego poziomu wód płodowych, szmerów serduszka- a już wtedy Krzyś słabo oddychał-cudem-w ostatniej chwili miałam cesarke Odpowiedz Link Zgłoś